Africký horoskop je presnejší ako ten tradičný.dreamstime
StoryEditor

Tržnica, predok aj cestovateľ. Tento africký horoskop má zvláštne znamenia, ale patrí k najpresnejším

30.03.2023, 11:00
ASTRO

Podľa tradičného horoskopu sa riadi takmer každý, no veštili ste si niekedy pomocou afrického? Síce sa tiež skladá z dvanástich znamení, no podľa mnohých je jedným z najpresnejších. Dokáže prezradiť mnohé o vašom osude či osobnostných črtách. Pozrite sa, ku ktorému znameniu patríte.

Základom afrického horoskopu je geomantia. Je to druh veštenia podľa rôznych vecí, ako napríklad kostí, hliny či kameňov. Vďaka tomu je považovaný za oveľa presnejší ako ten tradičný. Dokáže prezradiť mnoho o vašich osobnostných črtách či osude, ktorý vás čaká. Africká astrológia sa skladá z dvanástich znamení, ktorých názvy sú trochu zvláštne. Súvisia totiž s tým, čo bolo v minulosti dôležité pre prežitie vtedajších ľudí. Pozrite sa, ktorý symbol patrí vám.

Baobab

  • 4. január až 3. február

Toto africké znamenie sa považuje za jedno z najsilnejších, vďaka čomu je schopné uspieť aj v náročných úlohách. Ľudia narodení v Boababe bývajú poctiví, otvorení a uvážliví. Keďže sú cieľavedomí, neustále vyhľadávajú nové príležitosti, ktoré môžu úspešne zvládnuť. Životom plávajú s veľkým optimizmom, sebadôverou a inteligenciou. Ich šťastným mesiacom je január, ale aj máj, a najväčší úspech môžu očakávať vždy vo štvrtok. Do vzťahov sa síce veľmi nehrnú, no bývajú skvelými partnermi. Pre svoju lásku totiž dokážu urobiť čokoľvek.

Bohatstvo jantáru a striebra

  • 4. február až 5. marec

Ak ste sa narodili v tomto znamení, ste veľmi emocionálna a temperamentná osobnosť, vďaka čomu zvyknete všetko príliš prežívať. Na druhej strane ste bystrý, milujete dobrodružstvo, no ste verný svojim zásadám. V spoločnosti či vo vzťahoch ste skôr konzervatívny a opatrný typ človeka. Nemáte radi nové veci, radšej robíte to, na čo ste zvyknutý. Vášnivý ste najmä pri materiálnych záležitostiach a podľa toho si vyberáte aj zamestnanie. Vaším cieľom v živote je niečo dosiahnuť. Snažte sa na to využiť vaše šťastné mesiace február a jún.

Rodina

  • 6. marec až 4.apríl

Ak spadáte svojím dátumom narodenia pod toto znamenie, ste nesebeckí, láskyplní a nekonfliktní. Keďže ste skromní, pre každého by ste sa rozdali. Nikdy sa na nič nehráte a záleží vám na tom, ako sa cítia vaši najbližší či partner. Ľudia z okolia k vám chodia po radu či pomoc, pretože vo vás vidia vnútornú múdrosť a empatiu. Robiť dobré skutky je pre vás dôležité, inak by bol váš život prázdny. K vaším úspešným mesiacom patrí marec a júl a z dní je to utorok.

image

Znamenie Rodina

dreamstime

Malé služby pre susedov

  • 5. apríl až 4. máj

Toto znamenie je v africkom horoskope považované za najprínosnejšie, pretože tí, ktorí sa v ňom narodili, vždy vedia, čo a ako majú robiť. Bývajú spoľahliví, jemní, ale aj najmä kreatívni. Majú vynikajúci zmysel pre humor, ktorým vedia potešiť každého človeka. Záleží im na vzťahoch, a preto bývajú obklopovaní veľkým množstvom priateľov. V partnerstve sú verní, úprimní, no zložité rozhodnutia im robia problém. Vašimi úspešnými mesiacmi sú apríl a august, šťastným dňom je sobota.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
16. apríl 2024 16:58