Znamenia zverokruhu, ktoré vždy plávajú proti prúdu.unsplash
StoryEditor

Najväčší rebeli zverokruhu sú tieto tri znamenia: Dajte si na ne pozor vo vzťahu aj v práci

22.04.2022, 08:00
ASTRO

Existujú tri znamenia zverokruhu, ktoré vám môžu skomplikovať život a prevrátiť hore nohami. Natrafiť na ne môžete v práci či vo vzťahoch. Dajte si na nich pozor, vždy sa totiž snažia plávať proti prúdu a mnohým veciam vzdorujú.Toto sú najväčší rebeli podľa astrológie.

Máte vo svojom okolí niekoho, kto vždy túži plávať proti prúdu? Potom to bude človek, ktorý sa narodil v jednom z tých znamení. Či už sa s ním dostanete do vzťahu, alebo stretnete v práci, nezúfajte, aj ten najväčší rebel sa dá skrotiť, ak sám uzná, že mu to stojí za to.  

Lev

Ľudia narodení v tomto znamení sú známi najmä tým, že radi vyhľadávajú pozornosť. Aj keď vie byť Lev veľmi očarujúci, má sklon k narcistickému chovaniu a len málokedy je tým, ktorý by odstúpil pri konflikte ako prvý. Je ťažké ho ovládať, pretože sám o sebe je bojovný, silný a vždy presvedčený o kvalite svojich schopností. Vie, čo od života chce a keď si niečo zaumieni, ide si za tým aj cez všetky prekážky. Od druhých nepotrebuje rady či pomoc, jednoducho je to samostatná jednotka. Zároveň, nikdy nerobí nič nasilu. Lev býva často impulzívny, a preto ho spoločnosť môže považovať aj za nepríjemného spoločníka. Keď sa totiž toto znamenie nahnevá, zvykne vypustiť z úst aj veci, ktoré dokážu zabolieť, aj keď ich v skutočnosti nemyslí vážne.

image

Znamenie zverokruhu Lev

dreamstime

Kozorožec

Ak poznáte nejakého Kozorožca, určite ste si už všimli, že patrí k najväčším rebelom zverokruhu. Toto znamenie má veľmi tvrdohlavú povahu a vždy sa snaží plávať proti prúdu. Myslí si, že vie všetko lepšie ako ktokoľvek iný. Nerád riskuje a vystupuje zo svojej komfortnej zóny, a preto sa to nepokúšajte zmeniť ani vy. Môžete si totiž spôsobiť iba problémy. Vďaka jeho povahe sa s ním v partnerských vzťahoch veľmi ťažko komunikuje. Vo vnútri je totiž oveľa citlivejší, ako by sa na prvý pohľad zdalo, takže ak mu ublížite, nebude o tom s vami chcieť diskutovať. Na druhej strane je Kozorožec za svoju rebelskú povahu vďačný, pretože ju dokáže vždy využiť vo svoj prospech. Ak sa naučíte, ako s ním jednať, máte vyhraté.

image

Znamenie zverokruhu Kozorožec

dreamstime

Baran

Aká je prvá vec, ktorá vám napadne, keď vám niekto povie, že sa narodil v znamení Barana? Nepochybne je to tvrdohlavosť. Toto znamenie je celkom iným rebelom ako Kozorožec či Lev. Baran sa vždy riadi podľa seba. Určí si smer, ktorým pôjde len preto, aby sa odlišoval od ostatných. Nevýhodou je, že sa občas vo svojich cieľoch sám stráca, ale pozor, nikdy sa nevzdáva. V milostnom živote či priateľských vzťahoch môžete očakávať, že bude protirečiť proti všetkému, čo poviete. Dokonca, aj keď s ním napokon budete súhlasiť, môže sa stať, že sa vzbúri aj proti tomu. Baran vie byť predovšetkým veľmi impulzívny a nepozná pravidlá, takže život s ním je ako na húsenkovej dráhe.  

image

Znamenie zverokruhu Baran

dreamstime

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
14. apríl 2024 19:58