Spoznávať svet môžete aj s malými deťmi.pixabay.com
StoryEditor

Rodina s dvoma deťmi za deväť mesiacoch precestovala celý svet

10.06.2016, 14:45
Životný štýl
Garett Gee (25) a jeho žena Jessica (29) sa rozhodli vydať na cestu okolo sveta aj so svojimi dvoma deťmi. Vďaka výhodnému obchodu sa z Garetta stal milionár a mohol si dovoliť vyraziť kamkoľvek chcel. Na cestách boli deväť mesiacov a zažili neuveriteľné veci.

Garettovi sa podarilo veľmi výhodne predať jednu svoju mobilnú aplikáciu a razom bol bohatší o viac ako 30 milión Eur. A keďže on aj jeho žena sú veľmi akční, rozhodli sa, že nebudú čakať, až ich ratolesti Dorothy (3) a Manilla (1) vyrastú, a vydali sa rovno na cesty, ako píše idnes.cz.

Rodina pochádzajúca z Utahu navštívila tie najexotickejšie miesta, ktoré sa na našej planéte nachádzajú. Pozreli sa napríklad na Nový Zéland, Bahamy, Fidži, do Dominikánskej republiky, Thajska, Karibiku, Austrálie a ďalších nemenej atraktívnych miest, o ktorých bežný "smrteľník" len sníva.

Ich deti si cestovanie užívali, aj keď si skoro nič z tých úžasných miest nebudú pamätať. Zostane im však veľa krásnych fotografií, ktoré ich rodičia počas cestovania zaobstarali.

"Cestovanie sme vždy milovali. Keď sa nám narodila dcéra, jazdili sme na dovolenku maximálne na týždeň. Potom sme si ale povedali, že môžeme cestovať, ako dlho chceme," oznámila Jessica britskému serveru Daily Mail.

Nechýbala závisť okolia

Ona aj jej manžel pravidelne na svoj účet na sociálnej sieti pridávali fotografie z dovolenky. Práve tie však rozčarovali mnoho ľudí, ktorí im písali nenávistné komentáre, pretože im ich životný štýl a peniaze závideli.

Rodina si z hlúpych poznámok nič nerobila. "Je úžasné, koľko krásnych vecí sme na cestách stretli a s koľkými milými ľuďmi sme sa stretli. Máme radosť z toho, že si cestovanie užívajú aj naše deti a my vidíme, ako sú šťastné," doplnila Jessica s tým, že si nesmierne cení toho, koľko času mohla v kuse stráviť po boku svojej rodiny a dúfa, že sa im niečo podobné podarí aj v budúcnosti.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
18. apríl 2024 20:46