StoryEditor

Trend v lakovaní nechtov. Úžasný výsledok v pohodlí domova

06.12.2015, 13:45
Životný štýl
Doba pokročila a manikúra sa stala neoddeliteľnou súčasťou každej modernej ženy. Čo práve letí?

Manikérka Tamara Rotterová predstavuje trend v permanentnom lakovaní nechtov - vyzliekajúci lak na nechty, ktorý vydrží až dva týždne a potom ho ľahko odstránite. Aplikovať si ho môžete s pomôckami aj doma, ako píše idnes.cz.

Okrem samotného setu vyzliekajúceho laku (obsahuje odmasťovacie vankúšiky, twin coat lak, farebný lak, korekčnú ceruzku a aktivátor zlupnutia) budete potrebovať ešte LED alebo UV lampu na stvrdnutie laku.

Ako na to?


Najprv nechty odmastite, aby na nich lak dobre držal. Potom naneste tzv. Twin coat lak zo sady a nechajte ho na minútu stvrdnúť pod UV alebo LED lampou. Následne na nechty naneste farebný lak (pokojne aj v niekoľkých vrstvách pre lepšie krytie), ak pretiahnete necht, prebytočný lak zotrite korekčnou ceruzkou, ktorá je súčasťou sady. Potom nechajte nechty opäť stvrdnúť pod UV lampou a po minúte polymerizácie ich utrite odmasťujúcimi vankúšikmi a odstráňte hornú lepkavú vrstvu. Twin coat slúži ako podkladový aj vrchný lak, takže ním celé lakovanie zakončite a opäť vytvrďte lak pod lampou.

Podľa Tamary Rotterovej vydrží vyzliekajúci lak až dva týždne a nemusíte sa o neho báť ani pri umývaní riadu alebo iných činnostiach. Navyše sa ho veľmi ľahko zbavíte. Okolo okrajov nechtu naneste aktivátor zlupnutia a nechajte ho asi dve minúty pôsobiť. Potom pomocou pomarančového drievka začnite farbu od spodnej časti nechtu smerom k jeho hrane odlupovať.

Ďalšie videá Školy manikúry nájdete na Playtvak.cz.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 12:37