stravovaniewww.pexels.com
StoryEditor

3 jedlá, ktoré môžete aj obedovať aj raňajkovať

12.04.2019, 15:34
Životný štýl
Aj k jedlu mávame isté predsudky, niektoré potraviny sú “odsúdené“ na obedy či večere. V skutočnosti však nimi môžete ideálne odštartovať deň.

1. POLIEVKY. V Ázii raňajkujú dobré teplé zeleninové polievky úplne bežne. Miso s tofu je v raňajkovom menu v každom hoteli.

2. CELOZRNNÁ RYŽA ALEBO BULGUR. Vedia nahradiť ovsené vločky, môžete si ich dať aj s omeletou, so zeleninou, ale aj na sladko s javorovým sirupom a s ovocím.

3. FAZUĽA. V Amerike a vo Veľkej Británii patrí k raňajkovému menu, lebo je sýta, u nás sa skôr obeduje. Ak však máte radi praženicu alebo párky, k zelenine si pokojne priložte aj fazuľu.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 01:47