Udržujte sa zdravé aj počas materskej dovolenky.pixabay.com
StoryEditor

Kreatívna matka využíva svojho syna ako cvičebnú pomôcku

05.04.2016, 14:45
Zdravie
Kristy Ardo z Arizony chcela zhodiť popôrodné kilá a dostať sa späť do formy. Rozhodla sa teda, že začne cvičiť aj so svojím synom.

Svojho syna používa namiesto závažia a činiek. Chce ukázať matkám, že už sa nemusia vyhovárať na deti a môžu začať cvičiť aj s nimi, ako píše idnes.cz.

Celý život sa Kristy venovala športu, takže je pre ňu pohyb úplne prirodzený. Nedokáže si predstaviť, že by nič nerobila.

"Vždy som bola športovo založená. Po pôrode syna som ale bola veľmi unavená a nevedela som, ako skĺbiť starostlivosť o syna a cvičenie. Potom ma napadlo, že by som mohla cvičiť s ním. Zistila som, že ho to veľmi baví. Užívame si to obaja," oznámila pre austrálsky server Daily Mail.

Fotografie a videá z cvičení začala umiestňovať na svoj profil na sociálnej sieti a začalo ju sledovať stále viac ľudí. Dnes už má tisíce fanúšikov a fandia jej matky po celom svete.

"Asi po štyroch mesiacoch cvičenia s Tuckerom som sa dostala späť do formy a teraz sa už len cvičením udržujem v kondícii. Robím to hlavne preto, že ma to baví. Je veľmi ťažké nájsť ako matka silu na cvičenie, ale keď budete cvičiť s vaším dieťaťom, bude to aj zábava," pokračovala.

"A nezabudnite na to, že začiatky sú vždy ťažké. A že stačí sprvu len pätnásť minút cvičenia denne. Choďte do toho," doplnila spokojná mamička. Tá pred pár týždňami oznámila svetu svoje druhé tehotenstvo a už sa vraj teší na to, až bude cvičiť s dvoma deťmi.

  

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zdravie, menuAlias = zdravie, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 02:15