Tajíte svoj vzťah? Môže vás prezradiť malá nepozornosť.dreamstime
StoryEditor

Snažíte sa držať váš vzťah v tajnosti? Riaďte sa týmito pravidlami, vďaka ktorým sa tak skoro neprezradíte

06.02.2023, 10:00
Vzťahy

Akú by kto mohol mať motiváciu na to, aby tajil svoj vzťah? Nuž, naozaj rôzne. Chcú svoju lásku aspoň nejaký čas prežívať v tichosti a bez svedkov, obávajú sa reakcií okolia, sú čerstvo rozídení a skrátka svoju spriaznenú dušu našli skôr než čakali a nechcú nikomu ublížiť. To, že sa zrovna nebozkávate na verejnosti a nedržíte sa za ruky však ešte neznamená, že si vašu zamilovanosť nikto nevšimne. Prezradiť vás môžu detaily!

Za vašu zamilovanosť môžu hormóny. A tie sa zamaskovať ani skryť nedajú. Môžu za vašu dobrú náladu a tiež za to, že zrazu žiarite viac, ako inokedy. Vďaka týmto krokom však môže byť váš vzťah utajený aspoň o niečo dlhšie.

Spoločné aktivity

V prvých mesiacoch randenia sa aj tak budete s najväčšou pravdepodobnosťou stretávať najmä doma, v súkromí a za zatvorenými dverami. Pochopiteľne. No ak by ste predsa len chceli niekam spoločne vybehnúť, dvakrát si premyslite, kam to bude. Ani v tých najväčších mestách si nemôžete byť istí svojou anonymitou. Tiež dokonale platia zákony schválnosti a tak sa vôbec nebudete čudovať, keď vás niekto uvidí na mieste, ktoré vám pripadalo najviac bezpečné a najmenej frekventované.

Bez dotykov

Keď sa aj vyberiete do obchodov, kina či divadla, dajte od seba ruky preč. Bude to síce veľmi ťažké nevenovať svojmu partnerovi zamilovaný pohľad, letmý dotyk či nežné chytenie za ruku, ale ak nechcete, aby všetko prasklo skôr, ako by ste si želali, budete to musieť vydržať. Aj v tomto prípade platí, že nikdy neviete, kto vás práve má vo svojom zornom poli.

image

Nikdy neviete, kto vás kde môže zahliadnuť.

dreamstime

Nehovorte to nikomu

Nikdy neviete, kto sa pred kým preriekne a kto neudrží svoj jazyk za zubami vtedy, keď to budete najmenej potrebovať.Preto si radšej svoje malé tajomstov nechajte pre seba. Určite však máte vo svojom okolí aspoň jednu dôveryhodnú osobu, ktorej sa so svojim tajomstvom budete môcť zveriť. Nielenže s ňou budete môcť zdieľať radosť z nového vzťahu, no zároveň vám môže sem – tam robiť alibi.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 16:33