Máj je ideálnym mesiacom na trošku mágie.pexels
StoryEditor

Májová mágia vám pričaruje lásku. Stíhate to ešte tento mesiac

19.05.2022, 06:00
Vzťahy

Máj je jedným z najkrajších mesiacov v roku. Prebúdza sa nielen príroda, ale aj naša túžba po láske a partnerovi, s ktorým sa budeme cítiť ako v siedmom nebi. Ak žiadnu nemáte, pričarujte si ju. Ešte to stíhate!

Ak ste ešte vašu pravú lásku nestretli, máte jedinečnú šancu staviť na mágiu, v znamení ktorej sa celý tento mesiac nesie. Možno práve tieto čary a kúzla do vášho života prinesú pána božského.

Pritiahnite si do života to, po čom túžite

Nie vždy nám život prináša len tie krásne momenty. Niekedy ich je viac, inokedy menej. Ak sa potrebujete niektorých vecí zbaviť a naopak, pritiahnuť si do života viac pozitívneho, skúste si doma trošku začarovať. Nastrihajte si papieriky. Na časť z nich napíšte všetky vaše priania. Všetko, po čom túžite, čo by ste si do svojho života radi pritiahli. Či už je to nový partner, nová práca alebo pokojne nejaká materiálna vec. Na druhú časť papierikov zas vypíšte všetko, čoho sa chcete zbaviť. Pripravte si dva taniere – biely a čierny a poukladajte na ne pár zapálených sviečok. Taniere následne položte na zem, zhruba meter od seba a postupne vhadzujte vaše pozitívne priania do plameňa na bielom tanieri a to, čoho sa chcete zbaviť, vhoďte do ohňa na čiernom tanieri. Biela farba v tomto prípade symbolizuje nádej na nové začiatky, čierna je tou farbou, ktorá má pohltiť negatívnu energiu.

Očistný oheň

Rituál, kedy samy seba zbavíte negatívnych myšlienok či vecí, ktoré sa vám dejú, a vy si s nimi neviete poradiť. Na túto očistu budete potrebovať deväť žltých sviečok. Sadnite si na zem a okolo seba do kruhu rozmiestnite všetky sviečky a zapáľte ich. V tomto prípade už nie je potrebné nič páliť, úplne postačí, keď si budete predstavovať a sústrediť sa na to, čo už chcete zo svojho života odstrániť.

Počarujte vášmu vyvolenému

Ak je tu predpoklad, že s objektom vášho záujmu sa pravidelne stretávate na rannej, či poobednej kávičke, či pri šálke čaju, môžete si pritiahnuť jeho pozornosť na seba a trošku dopomôcť k vzájomnej náklonnosti. Med môžete po troške a tajne servírovať aj partnerovi, či manželovi ak máte pocit, že váš vzťah ochladol. Na prípravu „čarovného medu“ budete potrebovať med v uzatvárateľnom pohári do ktorého postupne pridáte dve škorice, jeden klinček, kúsok citrónovej kôry a zázvoru, trošku vanilkového lusku a štipku mletého kardamónu. Toto všetko spolu poriadne premiešajte. Nádobu zatvorte a umiestnite ju medzi dve ružové sviečky, ktoré nechajte úplne vyhorieť. Med uskladnite na tmavom mieste zhruba na dva týždne a potom už môžete začať s postupným pridávaním tejto čarovnej zmesi vášmu vyvolenému.

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
17. apríl 2024 21:49