Tieto kúsky radšej nechajte v skrini. Muži ich totiž na ženách neznášajú.dreamstime
StoryEditor

Tieto kúsky muži na ženách neznášajú: Ak ich z vás budú chcieť strhnúť, nie kvôli hriešnym myšlienkam

05.11.2023, 13:00
Krása a móda

Ženská móda je veľmi rozmanitá. Bohužiaľ, neraz so sebou prináša prostredníctvom nových trendov kúsky, ktoré sa často priečia s tým, čo sa mužom páči. Aj keď sa túžite obliekať podľa toho, v čom sa cítite pohodlne a sexi, časť z vás chce na svojho partnera spraviť dojem. S týmito druhmi oblečenia to však nedosiahnete, radia sa totiž k tým, ktoré muži neznášajú.

Mužom netreba veľa. Páčite sa im v obyčajnom tielku a džínsoch alebo obtiahnutých šatách a lodičkách. Nepotrpia si na to, aby ste mali každý deň iný outfit alebo skúšali nové módne trendy. Väčšina z vás to však pravdepodobne robí. Keďže sa chcete páčiť a zároveň sa cítiť štýlovo, zaobstaráte si aj kúsky, ktoré by z vás muži najradšej strhli. Nie je to však preto, že by mali hriešne myšlienky. Jednoducho, nesedia im na vás. Tieto módne vychytávky preto radšej nechajte v skrini.

Široké nohavice

Či už to bol trend boyfriend džínsov alebo tohtoročné zvonové nohavice či tepláky. Síce sa v takýchto širokých kúskoch oblečenia cítite dobre, pohodlne a viete ich skombinovať s úzkym topom, muži ich hlboko neznášajú. Podľa nich totiž pôsobia neforemne a viac pánsky.

Baleríny

Veľké množstvo žien a mužov sa určite zhodne na tom, že balerínky nepatria do akéhokoľvek šatníka. Nielenže nepomáhajú ženskej postave, opticky pridávajú kilá, ale zbytočne kazia celkový vzhľad. Ak sa chcete mužovi zapáčiť, radšej siahnite po lodičkách alebo teniskách, ktorými rozhodne nič nepokazíte.

Nadrozmerné svetre, tričká a saká

Okrem širokých nohavíc na ženách muži veľmi nemusia ani nadrozmerné svetre, tričká či saká. Podľa nich sú neforemné, pôsobia starecky a objemne. Síce sa v nich ženy cítia pohodlne a štýlovo, muži sú presvedčení o tom, že takýmito kúskami len zbytočne zakrývate svoje krivky.  

Balónové rukávy

Keď už sme pri tých objemných veciach, mužom sa na ženách nepáčia ani balónové rukávy. Aj keď patria k trendom posledných rokov, oživia akýkoľvek top či obyčajné šaty, muži ich neznášajú. Podľa nich nepôsobia absolútne žensky a zväčšujú to, čo by nemali.

Topánky so zarovnanou špičkou

Toto leto ste mohli v obchodoch nájsť trendy šľapky či sandále so zarovnanou špičkou, ktoré spôsobili naozajstný boom. Bohužiaľ, ak sa po vás žiadny z mužov neobzrel na ulici, je dosť možné, že za to mohli práve tieto topánky. Podľa nich totiž pripomínajú plutvy a nie pohodlnú obuv.

Huňaté kabáty

Síce vás oversized huňatý kabát ohreje, nepatrí ku kúskom, ktoré by muži veľmi obľubovali. Podľa mužov skôr pripomínajú veľkého medveďa a zakrývajú všetko to, čo je na vás krásne.

Vzorované legíny

Legíny sú všeobecne považované za úbor do posilňovne. Postupom rokov sa však preniesli aj do ulíc a v obchodoch ich tak môžete nájsť v rôznych prevedeniach a vzoroch. Bohužiaľ, muži považujú legíny s akýmkoľvek vzorom a obrázok za zlo, ktoré nepatrí dokonca ani do cvičiaceho úboru.

 

FOTO kúskov, ktoré na ženách muži neznášajú nájdete v GALÉRII 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 10:15