Princ Harry
StoryEditor

Bývalá milenka princa Harryho prehovorila o ich vášnivých chvíľach

07.12.2022, 11:42
Kráľovská rodina

Rozvod s Meghan na spadnutie?! Jeho milenka si totiž vedela spoveď dobre načasovať. Len krátko pred vydaním intímnej spovede princa Harryho, ktorá má vyjsť v knižnej podobe prehovorila jeho bývalá milenka. Vraj, pretože očakáva, že o ich romániku kniha informovať nebude, tak si zrejme povedala nech je príbeh úplný.

Od princa Harryho o 13 rokov staršia Američanka Catherine Ommanneyová, ktorá má teraz rok po päťdesiatke zažiarila vďaka pár reality show. Teraz sa médiám pripomenula v úlohe milenky červenovlasého princa, ktorý hľadal útek od konvencií kráľovskej rodiny i v jej náručí. Podľa všetkého môže byť vojvodkyňa zo Sussexu ale pokojná. Ide o roky starú záležitosť. Harrymu bolo vtedy 21 rokov, s Meghanom sa zoznámil až takmer desať rokov potom. „Chovali sme sa ako úplní pubertiaci, bolo to najlepšie obdobie môjho života. Dostala som od neho ten najvášnivejší bozk zo všetkých,“ popísala Ommanneyová divoký románik pre britský denník The Sun. V tom čase mala 34 rokov a doma mala už dve deti.

Dôvod, prečo sa rozhodla verejne zaspomínať na ich vášnivé chvíle je prostý: „Silne pochybujem, že tam (v Harryho knihe) o nás nájdem hoci jedinú vetu,“ vyhlásila Catherine.

Povedia to po svojom

Už čochvíľa vraj môžeme čakať na Netflixe dokumentárnu sériu príbehu princa Harryho a jeho manželky Meghan Markle, ktorí sa do pozornosti dostali odchodom z monarchie a napätými vzťahmi v rodine. Prvý trailer, ktorý nás len trochu púšťa do pripravovaného dokumentu, je vonku. Princ Harry a Meghan sa pripravujú vyrozprávať svoj príbeh a možno aj odhalia isté veci, ktoré nemusia veľmi potešiť kráľovskú rodinu. „Nemá väčší zmysel počuť náš príbeh od nás?“ pýta sa Meghan v traileri. Trailer má menej ako minútu, ale naznačuje, že sa bude týkať najmä príbehu ich lásky, zaľúbenia a ťažkých situácií, ktoré sa v živote vyskytujú. Údajne má mať šesť epizód.

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/kralovska-rodina, menuAlias = kralovska-rodina, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
23. apríl 2024 23:20