Dara prežila minulý týždeň dve nešťastia.
StoryEditor

Dara Rolins prelomila mlčanie. Mrazivé slová o samovražde a mužovi čo sliedil okolo jej domu

05.12.2022, 10:45
Celebrity

Uvedomila si aký je život krehký. Je to iba niekoľko dní, čo sa okolo jej domu ponevieral muž, ktorý jej zasahoval do súkromia. Darin partner Pavel Nedvěd tvrdo zakročil a muža spacifikoval. V jej pražskom dome nakoniec bola privolaná aj policajná hliadka. Dara sa teraz rozhodla o celej veci prehovoriť.

Úžasná speváčka, ktorá má tisícky fanúšikov nedávno pocítila aj odvrátenú stranu slávy. Okolo jej domu sliedil muž, ktorý bol zrejme posadnutým fanúšikom. Dara sa za pomoc verejne poďakovali aj susedom, ktorý verejne označili muža za "magora". V jej živote sa však minulý týždeň k tomu všetkému pridala ďalšia zdrvujúca správa.

Jej kamarát a štylista Jan Pokorný spáchal samovraždu. Speváčka až teraz nabrala silu vyjadriť sa k nešťastiu: „Posledné dni boli dosť zvláštne. Plné emócií. A plná hlava toho, ako ich všetky spracovať. Sú proste momenty, kedy sa človek zasekne a neverí, že to, čo vidí, čo žije, nie je film, ale realita. Napadne vám, jak krehký je život. A šťastie. Nechcem sa tu ešte viac rozpisovať o veciach, ktoré ste si už dosť možno prečítali v novinách. O nás, aj o náhlom odchode ďalšieho z mojich kamarátov. Honzík nás obliekal pri fotení kampane na môj parfém Lola.," napísala zdrvená Dara.

Útok v dome

Blondínka nevynechala ani deň, keď pocítila strach o seba a svojich najbližších, kedy do jej osobného priestoru vnikla nepozvaná návšteva: „Že vás niekto napadne vo vlastnom dome? "Zážitok" z kategórie nečakaný. A na to, že sa môže stať kedykoľvek, komukoľvek, vás pripraví až realita. Moment, kedy sa vás to naozaj týka. Je to už pár dní, ďakujeme všetkým za odkazy, správy, opýtanie: sme všetci v poriadku, hovoríme si "mohlo to dopadnúť omnoho horšie". Ale ten paradox, že sa človek utešuje slovami "našťastie pri sebe nemal zbraň", je samozrejme na hlavu. Kde to sme? V realite?? Asi áno," zamýšľa sa hudobníčka vo svojom statuse. „Neprajem si nič viac, než pokoj a obyčajné šťastie, kedy máte na blízku ľudí, ktorých milujete. Tak ako včera večer, na rozsvietení vianočného stromčeku vo Vyžlovke, kde žije skoro celá moja, aj Lolinkina rodina. S mojim Kevinom Costnerom po boku. Prajeme aj vám všetkým pokojný predvianočný čas," odkázala Dara s dávkou humoru.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 01:20