Toto sú netradičné tetovania známych celebrít.pinterest.com
StoryEditor

Miley Cyrus má nátierku, Pink čiarový kód a Depp?: Pozrite si najnetradičnejšie tetovania obľúbených celebrít

13.01.2024, 07:00
Celebrity

Tetovanie je v móde už celé roky a tento trend podporujú aj známe celebrity. Svoje telá si zdobia zaujímavými nápismi či ilustráciami, ktoré pre nich majú hlbší význam alebo zobrazujú spomienku. Miley Cyrus má napríklad nátierku, Pink čiarový kód. Pozrite sa na najnetradičnejšie tetovania celebrít.

Mnohí ľudia si už od nepamäti zdobia telá nápismi či kresbami a výnimkou nie sú ani známe celebrity. Pre niektoré majú tetovania hlboký význam, iným slúžia len ako spomienka či pobláznenie z mladosti. Či už je to nátierka, čiarový kód alebo prečiarknuté meno bývalej manželky. Chceli by ste vedieť, čo sa za týmito ilustráciami skrýva? Pozrite sa na najnetradičnejšie tetovania speváčky Miley Cyrus, Pink alebo herca Johnyho Deppa.  

Emilia Clarke

Herečka Emilia Clarke, známa najmä zo seriálu Hra o tróny, sa pýši netradičným tetovaním čmeliaka. Síce na jej tele môžete nájsť niekoľko ilustrácii, čmeliak na malíčku pravej ruky patrí k jej prvým, ale aj najzaujímavejším. Túto ozdobu si Emilia nechala urobiť na počesť filmu Predtým, ako som ťa spoznala, takže má pre ňu emocionálny význam. Čmeliak má údajne symbolizovať jej obľúbené pančuchy, ktoré jej vo filme daroval sympatický Will.

Kendal Jenner  

Modelka Kendal Jenner sa jedným zo svojich tetovaní veľmi nechváli. V mladosti si totiž do vnútorných pier nechala napísať atramentom slovo „meou“, a teda mňau. Tvrdí, že tento skvost vznikol počas pitia s priateľmi a bolo to prvé slovo, ktoré jej napadlo. Myslíte si, že toto rozhodnutie dodnes ľutuje?

 

Miley Cyrus

Tetovania sú síce večné, no vzťahy niekedy nie. Herečka a speváčka Miley Cyrus by vám o tom mohla hovoriť, pretože si na ľavú ruku nechala vytetovať pohár nátierky Vegemite, ktorá je vyrobená z pivovarských kvasníc a používa sa na chlieb či sušienky. Toto dielo si nechala urobiť počas vzťahu s hercom Liamom Hemsworthom, ktorý túto nátierku miluje. Bohužiaľ, v súčasnosti už netvoria pár.

 

Johny Depp

Herec Johny Depp je známy tým, že niektorým svojim tetovaniam už niekoľkokrát doprial aktualizáciu. Jedným z nich je aj nápis na kĺbe „SLIM“, ktorý odkazuje na jeho bývalú manželku Amber Head. Po rozvode slovo zmenil na „SCUM“ a nedávno na „SCAM“, ktorý symbolizuje anarchiu. Nie je to však prvýkrát, čo si po rozchode zmenil tetovanie. Kedysi si nechal vytetovať „Winona Forever“ pre bývalú priateľku Winonu Ryder. Napokon si to zmenil na „Wino forever“.

Ariana Grande

Talentovaná speváčka Ariana Grande si v minulosti chcela dať vytetovať svoju pieseň s názvom „7 rings“. Keďže znel nápis celkom zábavne, rozhodla sa, že ho preloží do iného jazyka. Jedného zo svojich fanúšikov poprosila, aby ho jej preložil do japončiny. Netušila však, že by ho niekomu mala dať gramaticky skontrolovať. Jej ruku tak dodnes zdobí názov „Japan BBQ Finger“.

Cara Delevingne

Modelka Cara Delevingne sa pýši viac ako 20 tetovaniami. Okrem zaujímavých očí na zátylku si nechala na pravú nohu vytetovať netradičný nápis „BACON“, a teda slanina. Cara tvrdí, že sa nechala inšpirovať svojou láskou k mäsu. „Myslím na slaninu každých päť sekúnd. Ide o jej mäsitosť. Slanina je pre mňa jednoducho bezpodmienečná láska,“ priznala modelka.  

Ed Sheeran

Romantik a spevák Ed Sheeran je známy pre svoju zbierku bizarných a štýlových tetovaní. Jedným z nich je aj fľaša kečupu Heinz na ruke, ktorým chcel vyjadriť svoju lásku k tejto tradičnej paradajkovej omáčke. Naozaj netradičné, nemyslíte?

 

Pink

Speváčka Pink sa pred niekoľkými rokmi rozhodla, že si na zadnú stranu krku nechá vytetovať čiarový kód. Síce vám to môže prísť zvláštne, no táto kresba má pre Pink naozaj hlboký význam. Kód totiž obsahuje najdôležitejšie čísla v jej živote, a to kombináciu speváčkiných narodenín, dátum vydania jej najúspešnejšieho albumu a šťastné číslo 13.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 18:38