shutterstock
StoryEditor

Prosím, napíšte o mne! Meghan ešte pred rokmi prosila novinárov aby o nej písali, dnes ich žaluje

18.06.2020, 11:30
Celebrity
Po tom, čo sa kráľovský dvor rozhodol zažalovať známe britské médiá, sa niekoľkí redaktori ozvali... a pokrytectvo Meghan rozhodne nešetrili.

Meghan Markle ako herečka nikdy veľkú dieru do sveta neurobila. Aj keď si zahrala v známom seriáli Suits, žiadna väčšia rola sa jej neušla. Ona sa však napriek tomu nevzdávala a snažila sa presláviť aj mimo hraníc Spojených štátov. Pomáhali jej pritom jej agenti, ktorí sa ju rozhodli pretlačiť do britských médií a pomôcť jej tak zväčšiť popularitu. S niektorými redaktormi sa dokonca stretla - a dnes sa títo novinári rozhodli prehovoriť a prezradiť detaily stretnutia.

Vojvodkyňa zo Sussexu sa dnes odvoláva na to, že netušila, ako pracuje britský bulvár. To je však podľa novinárky z média Sunday Mail klamstvo. ,,Rozprávala o svojom detstve, sedeli sme pri prossecu. Vytiahla mobil a ukázala mi fotku futbalistu Ashleyho Cola, vraj sa o ňu snaží a vypisuje jej. V tom čase bol ženatý a známy ako notorický sukničkár, čo Meghan sklamalo, chcela s ním niečo mať,'' prezradila. Nakoniec sa s herečkou dohodla na tom, že ju parkrát spomenie vo svojej rubrike.

Ako sa neskôr dozvedela, podobné praktiky agenti Meghan skúšali aj v iných šoubiznisových médiach. Meghan sa tak onedlho dostala do pozornosti britskej smotánky. Objavovala sa na premiére filmov, na ktorých nehrala. Na charitatívnej večeri sa dokonca opýtala novinárky Lizzie Cundyovej, či nepozná nejakých slávnych mužov. Podľa jej vlastných slov je sama a miluje britských mužov.

Možno práve vtedy si ju všimol aj samotný princ Harry. Je však náhodou, že krátko po tom, ako Meghan označil v rozhovore ako jednu z najkrajších žien, im spoločná známa dohodla rande na slepo. Herečka si tak naozaj splnila svoj sen o sláve a o britskom mužovi...

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 04:11