flickr
StoryEditor

Má takmer 80, no stále je fresh. Ako to módna návrhárka Vivienne Westwood robí?

21.11.2019, 10:00
Celebrity
Jedna z najznámejších ikon módy svoj recept na vitálny život netají.

Jej kolekcie patria medzi tie najočakávanejšie na svetových módnych prehliadkach. Okrem pozitívnych reakcii na svoju prácu, vždy počúva aj nadšené ohlasy na svoj vzhľad. Kráľovná punku, ako je slávna Vivienne Westwood, sa svojím receptom na skvelý vzhľad netají.

To, že vďaka svojmu outfitu a stylingu pôsobí veľmi sviežo, je samozrejmé. Vivienne ale každoročne udivuje okolie aj tým, aká je oslnivá jej pleť. O tom, že módna návrhárka môže schovať do vrecka svoje mladšie kolegyne, nemá nikto pochýb. 

Na otázku, ako si udržiava svoj mladistvý vzhľad, odpovedá pravidelne veľmi jednoducho: „Veľa sa neumývam.“ Môže to pôsobiť ako vtip, avšak na tlačovej konferencii po parížskom fashion weeku ju doplnil aj jej manžel: „Je to pravda. Sprchu si dopraje raz do týždňa, preto je taká oslnivá.“ Dizajnérka presne opísala, ako vyzerá jej rituál ráno: „Umyjem si dôležité miesta a idem do práce.“

Krásna pleť a svieži vzhľad však nebudú hlavným dôvodom, prečo návrhárka nepoužíva sprchu dvakrát denne. Je totiž nie len revolucionárkou v móde, ale snaží sa zmeniť celkové vnímanie módneho priemyslu a osobnú zodpovednosť k životnému štýlu. Táto eko-bojovníčka sa objavila aj napríklad v spote na kampaň Svetového dňa vody, ktorý upozorňuje na vyčerpanie našich vodných zdrojov.

https://www.instagram.com/p/B5GPMxygLOL/

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 01:37