StoryEditor

Dcéry známeho futbalistu a Patrície Vittek rastú do krásy. Pozrite sa, aké sú z nich dámy

07.11.2019, 09:00
Celebrity
Zo Sofie a Cynthie sú už veľké slečny, ktoré robia svojim rodičom radosť.

Slovenská speváčka Patrícia a kedysi náš úspešný futbalový reprezentant Róbert Vittek sú hrdými rodičmi dvoch dcérok. Z kedysi rozkošných dievčatiek sú však dnes už krásne slečny, ktoré by si mal ocko strážiť. Sofia a Cynthia majú totiž už teraz tisíce fanúšikov na sociálnych sieťach a je isté, že o chvíľu k ním pribudne veľa nápadníkov. 

Aj keď dievčatá vstupujú do puberty, zdá sa, že so svojimi rodičmi majú naďalej ukážkové vzťahy. Dôkazom sú taktiež neustále prejavy lásky na Instagrame najmä k svojej mame, čo nemá veľmi veľa ich rovesníkov v láske. Dievčatá sa však za svoju maminu ,,nehanbia'', práve naopak. Je pre nich ako najlepšia kamarátka. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

@alkhimovamari

Príspevok, ktorý zdieľa ???????? ?????? (@patriciavittek_official),

Nečudo tak, že dievčatá svojím rodičom robia radosť. Okrem toho, že sú z nich veľké kočky, sa totiž venujú mimoškolským aktivitám a vzdelaniu tak, ako sa patrí. ,,Vy ste moje diečatá, krv, môj zmysel života, môj vesmír, môj dôvod, byť lepšou.. ľúbim vás celou svojou dušou a srdom, ďakujem,'' napísala k fotografii s dcérami speváčka. A my len rozmýšľame, na koho sa viac podobajú. Čo myslíte?

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

ℎ???????? ?? ??????? ??? ???? ?????ℎ??. ?ℎ?? ?? ???? ?ℎ?? ?? ℎ???????? ???, ???? ???, ????? ????. ??? ?? ?ℎ? ??????. Me

Príspevok, ktorý zdieľa ???????? ?????? (@patriciavittek_official),

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

???, ??? ?? ????? ???, ?? ?? ?????? ?? ????? ?? ?????? ?? ?? ???? ????. ??????? ?????? ????? ???? ??????????,????????????,??????,????? ??????,????,????? ? ?? ???????????? ?????????? ??????,????? ??????? ? ?????? ???? ?????? ????, ?????? ?? ?????? ??? ???????? ? ???????? ? ????? ????????? ???????? ?????? ???, ?? ??????? ?? ? ???? ? ???? ??? ???????, ??? ????????? ????? ??????? “????? ”. ??? ?? ?????? ????, ?? ????? ????? ?? ? ???? ????? ??? ??????????????,???????,???????? ????? ??? ???? ?? ???????? ? ???? ???? ?????????, ?? ??? ?? ??? ???, ?? ?? “?????????????”??????? ? ????, ????? ??? ???????? ????? ??????, ????? ?????? ???? ??????? ??? ??????, ????????? ???, ??? ?? ????? ????????? ???? ?????? ? ????? ????? ?? ??? ??, ??? ?? “??????”. ????? ??? ???????? ?? ??, ??? ?? ???? , ?? ?? ?? ?????? ???? ?? ????? ??, ?? ????? ????, ??? ???????, ?? ?? ?? ??????? ? ?? 14 ????? ?? ??? ???????????,?????? ? ????????????. . ???? ?? ???? ??????? ?????, ????? ?? ??? ????? ?????? ????,?? ????? ????? ?? ??? ??? ???? ???????. #loveyoutothemoonandback #mysoul #myolderdaughter #mamadvoch?

Príspevok, ktorý zdieľa ???????? ?????? (@patriciavittek_official),

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

????

Príspevok, ktorý zdieľa Robert Vittek Official®️ (@robertvittek),

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Šaty som šlohla mamine @patriciavittekofficial a su z ich @arte_fashion_showroom ?

Príspevok, ktorý zdieľa ???? ??????★THIAV®️ (@thia_vittek),

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 14:41