Vďaka astrológii sa môžete dozvedieť, akú súvislosť má váš minulý život so súčasnosťou.dreamstime
StoryEditor

Odhaľte tajomstvo minulých životov: Znamenie zverokruhu prezradí, čo ste si so sebou priniesli

07.09.2022, 06:00
ASTRO

Minulé životy majú veľký vplyv na váš život v súčasnosti. Aby ste vedeli, prečo sa niektoré veci dejú tak, ako sa dejú, hviezdy vám môžu odhaliť, kým ste boli kedysi a prečo dnes konáte tak, že to občas prekvapí aj vás samotné. Podľa znamenia zverokruhu zistíte, čo si so sebou nesiete z minulých životov.

Máte niekedy pocit, že sen, ktorý sa vám sníval, sa naozaj stal? Alebo keď niekoho stretnete prvýkrát máte pocit, že sa poznáte už dlhé roky? Je to úplne normálne, pretože mnoho vecí, ktoré sa vám v živote dejú, má veľkú súvislosť s vašim minulým životom. Vďaka hviezdam, ktoré boli svedkami vašej prítomnosti vo všetkých minulých formách života, zistíte, kým ste boli kedysi.

Baran

Vďaka vašim vodcovským schopnostiam, odvahe, tvrdohlavosti a silnej vôle je viac než jasné, že ste boli v minulom živote veliteľom armády, ktorý zohrával kľúčovú úlohu vo vojne. Keďže v súčasnosti neberiete nie ako odpoveď a snažíte sa robiť všetko, po čom túžite aj s ťažkými prekážkami, celkom iste ste si túto vlastnosť doniesli z minulosti.

Býk

Ak ste sa narodili v znamení Býka, s najväčšou pravdepodobnosťou ste boli v predchádzajúcom živote umelcami. Vaša energia, odhodlanie a nekonečná kreativita jasne značí, že ste boli v minulosti pre mnohých inšpiratívnym človekom. Práve z tohto dôvodu si dnes viete vychutnať pohodlie, luxus a najmä okolitú krásu či radosť z umenia.

Blíženci

Ľudia narodení v tomto znamení boli rozhodne hviezdami dobového šoubiznisu. Keďže sú kreatívni, energickí a inteligentní, na spoločnosť pôsobia ako magnet, ktorý k sebe priťahuje pozornosť a obdiv. Aj v minulom živote boli obľúbení, často sa objavovali na billboardoch a plagátoch, na ktorých boli zobrazovaní ako hviezdy rôznych divadiel a predstavení.

image

Znamenie Blíženci

dreamstime
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
11. apríl 2024 20:55