Zistite, aká ste matka podľa znamenia zverokruhu.unsplash
StoryEditor

Kozorožci vychovávajú tvrdo, Ryby zabúdajú na súkromie svojich detí. Zistite, aká ste mama

02.04.2023, 10:00
ASTRO

Každé znamenie zverokruhu je iné, oplýva rozdielnymi vlastnosťami a povahovými črtami. Práve z tohto dôvodu vám dokážu hviezdy prezradiť aj to, aký prístup máte alebo budete mať k výchove svojich detí. Zistite, aká ste matka podľa znamenia.

Samozrejme, každý vychováva svoje deti podľa skúseností, vlastného detstva alebo viery. Silu charakteru a povahových čŕt máte v rukách iba vy a závisí len od vás, ako s nimi v živote nadelíte. Jedno je však isté, astrológia má niečo do seba a mnohokrát sa jej predpovede potvrdili. Dokáže prezradiť aj to, aká budete alebo ste matka podľa znamenia.

Baran

Matky narodené v tomto znamení sú sebavedomé, netrpezlivé a impulzívne. Ľahko sa vedia rozčúliť, no takisto rýchlo aj upokojiť. Materstvo im život veľmi nezmení, v prvom rade budú totiž vždy myslieť na seba a svoje priania. Práve kvôli tejto skutočnosti bývajú skvelým príkladom aj pre svoje deti, ktorým ponechávajú vlastnú autonómiu a učia ich, aby životu čelili predovšetkým sami.

Býk

Býci bývajú stabilní, húževnatí a milujú stereotypy. Matky, ktoré sa narodili v tomto znamení, sú tvrdohlavé, pracovité a vždy sa snažia svoje deti učiť úcte a morálke. Na jednej strane chcú, aby s nimi mali otvorený a láskavý vzťah, no na druhej vždy vyžadujú rešpekt a dobrú výchovu. Keďže bývajú materialistické, často vyjadrujú deťom lásku darmi a zabúdajú tak na pekné slová. Takisto sa občas stáva, že sa so svojimi deťmi kvôli názorom a pravidlám nepohodnú. Takéto nezhody však po puberte pominú.  

Blíženci

Ženy narodené v znamení Blíženci sú všestranné, zvedavé, otvorené a kreatívne. Mávajú množstvo záľub či veľa priateľov a k rovnakej chuti do života vedú aj svoje deti. Bohužiaľ, často bojujú s nedostatkom hraníc, kázaním a netrpezlivosťou. Svojim deťom nestanovujú pravidlá, menia ich a často im nenačúvajú. Radšej rozdávajú rady a poučenia. Na druhej strane môže byť veľkou výhodou to, že sa s nimi neustále zhovárajú. Vďaka tomu sú deti Blížencov komunikatívne a veľmi spoločenské.

image

Znamenie Blíženci

dreamstime
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
18. apríl 2024 12:25