mafra
StoryEditor

Pošli fotku a vyhraj luxusný pobyt v Tatrách pre dve osoby!

17.07.2017, 18:50
Letná súťaž
Celé leto fotíte a fotíte a nič z toho nemáte? Tak nám venujte pár minút, pošlite nám svoju nápaditú foto a vyhrajte jednu z troch super cien!

Buďte kreatívne a pošlite svoju letnú fotku, do ktorej ľubovoľným spôsobom zakomponujete slová svetevity. Na výherkyňu čaká pobyt na dve noci pre dve osoby v luxusnom Grand hoteli Bellevue **** v Hornom Smokovci! Pre ďalšiu šťastnú máme prichystaný náramok z letnej kolekcie ALOve z bieleho zlata ozdobený žiarivým diamantom a pre autorku tretej najkreatívnejšej fotografie veľký balíček kozmetiky Yves Rocher. Tak neváhajte, popustite uzdu svojej fantázie a foťte so slovami svetevity!

​Do súťaže sa zapojíte, ak do 17.8. 2017 prostredníctvom formulára (tu pod článkom) pošlete  svoju letnú kreatívnu fotografiu spojenú s webom www.svetevity.sk alebo časopisom Evita (napr. sa odfotíte s otvorenou webovou stránkou www.svetevity.sk alebo časopisom Evita, či niekam zakomponujete slová svetevity alebo Evita...).

 Galériu fotografií budeme každý deň updatovať :o) Ak sa na vás usmeje šťastie, o výhre vás budeme informovať emailom po skončení súťaže - 18. augusta 2017 a víťazné fotografie budú samozrejme uverejnené tu, na našej stránke. Veľa šťastia!

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/letna-sutaz, menuAlias = letna-sutaz, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 23:43