fashionspy.sk
StoryEditor

7 tipov od od známej blogerky Mirky Dobiš Michalkovej, ako byť elegatná a štýlová aj s kočíkom

11.07.2017, 14:30
Krása a móda
Popri deťoch nie je čas ani energia na riešenie trendov, či každodennej dilemy čo na seba a tak mnohé z nás končia vo vyťahaných teplákoch. O to viac nás vedia do nepríčetnosti vytočiť ženy, ktoré zvládajú aj túto životnú etapu s gráciou a štýlom ľavou-zadnou. Čím to je a ako to robia?

Zisťovali sme priamo pri zdroji a opýtali sa módnej stylistky, známej blogerky a tiež dvojnásobnej mamičky Mirky Dobiš Michalkovej (34) ako na to jednoducho a účelne. Nech sa páči, exkluzívne pre www.svetevity.sk prezradila 6 tipov na ktoré nedá dopustiť a riadi sa nimi nielen na svojom blogu www.fashionspy.sk, kde prináša módne tipy a inšpiruje mnohé z nás, ale aj vo svojom každodennom živote.

  blogerka mirka dobiš michalková fashionspy.sk

  1. Stavte na nekrčivé materiály. Môžete mať čerstvo nalakované nechty aj dokonalý make-up a Váš look „zabije“ pokrčené tričko, blúzka, či šaty. Vždy keď niečo kupujem skúsim to pokrčiť, ak materiál napriek tomu drží tvar prešiel prvým testom. :)

 

  1. Noste správnu veľkosť oblečenia. Vyberám si vždy radšej o číslo väčšie ako tesné strihy. Väčšina disproporcií, či malé nedokonalosti po pôrode sa dajú zakryť vhodným strihom, či oblečením. Vďaka tomuto triku som si nemusela dať pauzu ani po pôrode a už na 10ty deň sme fotili novú módu.

 

  1. Moja najlepšia kamarátka je crossbody kabelka. Pred tým ako som mala deti som milovala nadrozmerné kabelky do ruky, resp. tie miniatúrne na večer, no momentálne potrebujem mať voľné ruky. Našťastie, súčasné trendy prajú dlhým remienkom na taškách a tak je takáto kabelka úplný must-have každej nielen mamičky.

 

  1. Zlaďte sa s kočíkom, či deťmi v detailoch. Nemyslím tým rovnaké oblečenie, ale skôr napríklad farebné ladenie v štýle, či doplnkoch. Skvele Vám poslúžia tenisky rovnakej farby ako kočík, alebo kabelka vo farbe topánok drobca. Množstvo inšpirácie nájdete priamo na mojom blogu www.fashionspy.sk.

  mirka dobiš michalková fashionspy.sk

  1. Nechcite za každú cenu držať krok s trendmi. Tie sa menia každú sezónu a to čo ostáva je štýl. Skutočná móda nie je ani tak o trendoch ako premyslených kombináciách. Nebudem predsa nosiť crop topy, či gladiátorske sandále keď mi nesvedčia a necítim sa v nich pohodlne. Každú sezónu si vytipujem jeden, max. 2 trendové kúsky, ktoré zaradím do aktuálneho šatníka. O rok sa predsa nebudú nosiť a ja nemieniť zbierať šatstvo.

 

  1. Trieďte, posúvajte, vyhadzujte! Toto je moja najobľúbenejšia rada, ktorou sa žiaľ málokto dokáže riadiť. Váš šatník bude tip-top jedine ak bude aktuálny a prispôsobený potrebám. Ak tam máte kopec džínsov, ktoré nezapnete, či šaty na večer, ktoré si oblečiete najskôr za 2 roky budete každodenne čeliť problému, že nemáte čo na seba.

 

mirka dobiš michalková blogerka štýlová s kočíkom fashionspy.sk

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 13:39