Pinterest/NUDEVOTION
StoryEditor

Jednoduché a prirodzené zväčšenie pier pomocou rúžu a "kontúrky". Pozrite si toto video!

10.05.2017, 15:00
Krása a móda
Nie každá z nás má pery ako Angelina Jolie. To ale vôbec nevadí, pretože sa tomu dá pomôcť aj bez výplne - šikovným make-upom. Ak túžite po väčších perách, choďte na to rafinovane! Na prirodzene plné pery potrebujete kontúrovaciu ceruzku, rúž a niekoho, kto vás to naučí...

Nejedna z nás túži po krásnych plných perách bez chirurgických zákrokov. Vizážistka Mária Šavlík zo salónu WM cosmetics vám vo videu ukáže, ako na to!

​Pozrite si galériu známych žien, ku ktorým neodmysliteľne patria veľké plné pery. Dosiahnite aj vy "plnší" úsmev!

Spísaný postup na dosiahnutie prirodzene väčších a plnších pier od Márie Šavlík:

1. Pred nanesením matného rúžu je dobré pery pre hydratovať, napríklad klasickým balzamom na pery alebo olejčekom. Pery sa nebudú vysúšať. Ak použijete hydratačný rúž alebo lesk nie je to potrebné.

2. Potrebujeme kontúrovaciu ceruzku približne rovnakej farby ako nanášaný rúž. Rúž alebo lesk, ktorý sme si vybrali, označím ho ako „hlavný lesk“, svetlejší, ale odtieňom podobný lesk, ako náš „hlavný“. Príklad: Ja mam nanesený fialkový matný lesk a svetlejší som použila matný ružovo fialový.

3. Kontúrovacou ceruzkou začneme od vrchnej pery od stredu pier ku koncu. Tak isto postupujeme aj pri spodnej časti. Tým, že som si chcela zväčšiť iba vrchnú peru, kontúrkou som jemno vyšla von cca pol milimetra. Ak si chcete opticky zväčšiť spodnú peru, alebo celé pery, postup je rovnaký.

4. Nanesieme lesk, jemno pod celú líniu kontúrovacej ceruzky, aby sme znej nevyšli. Do stredu spodnej aj vrchnej pery nanesieme svetlejší lesk (je dobré nanášať skôr vklepávaním ako rozotierať). Následne vklepávame končekmi prstov rúž do stratena tak, aby sa spojili obe farby. Svetlejší odtieň dodá vašim perám opticky objem a plnosť.

Vaše krásne plné pery sú na svete! Prajem vám pevnú ruku :-) Vaša Majka

Archív Mária Šavlík

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 05:15