pexels.com
StoryEditor

Ako si namaľovať oči do práce rýchlo a jednoducho? Poradí vám vizážistka Mária Šavlík

26.04.2017, 15:00
Krása a móda
Správny "biznis look" sa dá dosiahnuť veľmi jednoducho! Stačí, ak si správne namaľujete oči, ktoré vášmu celkovému výzoru dodajú tú správnu "sviežosť" po celý deň. Pozrite si tento obrázkový make-up tutoriál, ktorý pre vás pripravila odborníčka.

Mária Šavlík: A ešte malé rady pre ženy s hnedými, zelenými a sivými očami:

1. Hnedoočkám sa na oči hodia tiene v zlatohnedých, mahagónových a uhlových odtieňoch. Nemusíte sa báť použiť ani modré, zelené a purpurové farby. Pohlaď sa Vám krásne otvorí. Určite to vyskúšajte, uvidíte že výsledok bude stáť za to.

2. Dámam obdarovaným zelenými očami veľmi pristanú tiene v zlatohnedých, sivohnedých, broskyňových a jemno fialových odtieňoch. Takisto výraznejšie temno - purpurové odtiene zeleným očiam veľmi imponujú.

3. Sivoočkám k tejto krásnej, nezvyčajnej farbe očí mimoriadne pristanú odtiene purpurovej a tiež odtieň uhlovej a hnedé studené odtiene. Skúste, budete prekvapené, ako môže človeka zmeniť len výber správneho odtieňa.

Rada na záver:

Určite skúšajte aj odtiene a kombinácie farieb, ktoré sa vám páčia, fantázii sa medze nekladú. Takže, zobrať štetce, tiene a ísť do toho!:) Skúste zvolené farby vytieňovať a tým zjemniť. Sama uvidíte, či sa vám vybrané odtiene hodia, pokojne sa odfoťte v dobrom svetle a zhodnoťte, či sa sama sebe páčite v „týchto farbách“. Dôležité je, ako sa cítite vy sama, pretože sebavedomá ste predsa najkrajšia!

Archív Mária Šavlík

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 18:41