pexels.com
StoryEditor

Kozmetické pomôcky, ktoré vám pomôžu s pleťovými problémami: Vyskúšali ste už nejakú z nich?

21.07.2021, 15:00
Krása a móda
Kozmetické pomôcky dokážu zmeniť a hlavne zlepšiť pleťovú rutinu. Toto sú tie najlepšie a najvychytanejšie, ktoré by ste mali vyskúšať!

DERMA ROLLER

Derma roller pomáha vyhladiť pokožku a výrazne ju zlepšuje pravidelným používaním. Tento nástroj je vhodný na drsnú, štruktúrovanú pleť a taktiež je vhodný na liečenie akné. 

EMS ROLLER

Je určený najmä pre posilnenie svalov tváre a dekoltu. Prudko zvyšuje elasticitu pokožky, redukuje nerovnosti, vyrovnáva drobné nedokonalosti na pleti a zbavuje sa drobných vrások. 

FACE RAZOR

Face razor vie ľahko odstrániť ochlpenie na tvári a jemne sa popritom zbavuje odumretej pokožky. Je skvelým pomocníkom aj pri tvarovaní a zarovnávaní obočia. 

GUA SHA

Gua sha kameň je skvelá pomôcka na prekrvovanie pleti. Pravidelným používaním zvyšuje elasticitu a kvalitu pokožky. Je účinný aj pri používaní pleťových produktov, lepšie sa pomocou gua sha kameňa vstrebávajú do pleti. 

JADE ROLLER

Jade roller slúži na masáž tváre, ktorá stimuluje prietok krvi. Podporuje lymfodrenáž a znižuje výskyt opuchov tváre. Je skvelým pomocníkom najmä po ráne, keď máte opuchnutú pleť a tmavé kruhy pod očami. 

ULTRAZVUKOVÁ ŠPACHTĽA

Ultrazvuková špachtľa je stvorená na dôkladné čistenie pleti, profesionálne ako v salóne. Umožňuje čistenie pleti ultrazvukovými vlnami, vďaka ktorým sa na hrote aplikátora hromadia nečistoty a odumreté kožné bunky. Pravidelným používaním dochádza k lepšej cirkulácii lymfatického systému pleti, pleť pôsobí hladšie, pružnejšie, bez vrások. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
17. apríl 2024 01:04