StoryEditor

Napumpujte svoje vlasy objemom. Trik, ako na bohatý účes za pár minút

12.11.2017, 16:53
Krása a móda
Neobdarovala vás príroda levou hrivou? Nezúfajte. Je tu šikovný trik, ako zväčšiť objem vlasov.

Hlavne majiteľky jemných vlasov to veľmi dobre poznajú. Už hodinu po umytí im účes zľahne a je po paráde. Ráno ste pritom vlasy krásne vyfúkali, čím získali objem, no po niekoľkých minútach je radosť z pekného účesu fuč. Ak pri každej reklame na vlasovú kozmetiku si iba povzdychnete a poviete si, prečo práve vy nemôžete pohadzovať bohatou objemnou hrivou, máme pre vás dobrú správu. Existuje trik, dokonca až v dvoch variantoch, ktoré modelkám i celebritám zaistí bohatú korunu krásy. Pomáha im v tom penová podložka so suchým zipsom. Na vlasy pôsobí doslova ako push-up podprsenka.

Ako na to?


Väčšia podložka je skvelou náhradou za tupírovanie. V prvom rade  si poriadne rozčešte vlasy a oddeľte ich hornú časť uprostred. Následne na temene hlavy pripnete podložku pomocou sponiek. Nezabudnite skontrolovať, či je umiestnená rovno. Hornú časť vlasov cez ňu rovnomerne prehoďte a prichyťte ich k suchému zipsu. Posledným krokom je opatrné učesanie hrivy, čím si vytvoríte objem na hlave. Je len na vás, či si necháte vlasy rozpustené alebo sa vám viac zapáčia zopnuté do chvosta alebo dáte prednosť vrkoču.

Ak máte k dispozícii menšiu podložku, ktorá je ideálna skôr na krátke účesy, postup bude nasledovný. Horný prameň vlasov oddeľte po stranách alebo v prednej časti, jednoducho tam, kde vám zavadzajú a padajú do tváre. Vezmite podložku a pomocou sponky ju pripnite k spodnej vrstve vlasov. Zvyšné vlasy prehoďte cez podložku, zachyťte k zipsu a prečešte.  Získate tak prirodzený objem a príjemným plusom je fakt, že vám pramienky vlasov nebudú padať do tváre. Vlasy plné života sú na svete.

Článok vznikol v spolupráci s Playtvak.cz.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
23. apríl 2024 18:03