dreamstime
StoryEditor

Dajte si záležať na výbere oblečenia. Čo nosiť cez horúce dni?

22.06.2021, 09:30
Krása a móda
Je nám jasné, že by sme všetci boli najradšej v plavkách. Nie stále sa to však dá a preto vám ponúkame tento manuál.

Zahoďte čiernu farbu

Áno, vieme, že ju miluje väčšina z nás. Je elegantná, ľahko kombinovateľná a väčšina z nás sa v nej cíti najlepšie. Cez leto by ste však na ňu mali zabudnúť - teda ak sa nechcete uvariť vo vlastnej šťave. Vsaďte na opak, najlepšie na bielu alebo svetlú zemitú farbu. V prípade, že sa v týchto kombináciách necítite dobre, využite iné farby. V neposlednom rade dbajte na voľnosť oblečenia, žiadne obtiahnuté kúsky. 

Ľan ako záchrana

Je kvalitný, nadčasový, udržateľný a ideálny na nosenie v lete. Ľan dokáže absorbovať pot v obrovskej miere a tým pádom nebudete mať nikdy v tomto kúsku pocit prepoteného človeka. Investovať do ľanových košieľ či tričiek by mali najmä muži, no skvelé kúsky si v obchodoch nájde aj ženské pohlavie. Dbajte však na to, aby bolo oblečenie vyrobené z ľanu a ľan nebol len prímesou. 

Boho štýl 

V poslednej dobe naberá čoraz viac na popularite práve boho štýl, ktorý je príznačný ako volánmi, tak voľnými kúskami oblečenia. Väčšinou sa jedná o dlhé šaty s odhalenými ramenami, ktoré sú prievzdušné - a tým pádom zabezpečia to, že sa v nich budete cítiť o čosi lepšie aj v horúčavách. 

Sandále ako hlavný doplnok 

Vzdajte sa uzatvorených opätkov či nebodaj tenisiek. Sandále sú hlavným prvkom, na ktoré by ženy nemali dať dopustiť - či už tie na platforme alebo bez nej. Vyberte si štýl, ktorý vám vyhovuje najviac, no nezabúdajte na to, že aj vaše nohy potrebujú dýchať.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 04:14