instagram.com/irinashayk
StoryEditor

Každodenný mejkap podľa jednej z najkrajších supermodeliek sveta. Ako na to?

07.06.2021, 15:00
Krása a móda
Jednoduchými krokmi premeníte svoj denný mejkap na večerný. Supermodelka Irina Shayk vám prezradí ako na to!

Irina Shayk patrí medzi najkrajšie a najúspešnejšie supermodelky sveta. V jednoduchom a rýchlom youtube návode vám prezradí, ako sa namaľovať na bežný deň a ako premeniť svoj každodenný mejkap na večerný s dramatickými červenými perami.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa irinashayk (@irinashayk)

Irina vysvetľuje krok po kroku svoju rutinu pri každodennom mejkape, v prvom rade treba mať dokonale vyčistenú pleť. Hydratácia pred nanesením mejkapu je veľmi dôležitá, preto používa krém bez pridaných olejov na rozžiarenie pleti. Prichádza nanášanie mejkapu, kde použije malé množstvo. Jej pleť nepotrebuje extra prekrytie nedokonalostí, keďže ju má takmer dokonalú. Na rozotieranie mejkapu nepoužíva žiadne hubky ani štetce, jednoducho si ho aplikuje končekmi prstov. Balzam na pery a rozjasňovač sú pre ňu produkty, ktoré v jej každodennom mejkape nesmú chýbať!

Jej bežný mejkap, ktorý si robí takmer vždy, keď niekam ide, vie jednoducho premeniť na dramatický večerný mejkap. Nanesie sexi červený rúž, pridá viac rozjasňovaču a je hotovo! Čo hovoríte na výsledok?

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 00:10