instagram.com/maisonmargielafragrances, instagram.com/cartier
StoryEditor

Najlepšie parfémy pre ženy každej vekovej kategórie: 5 vôní, ktoré sa perfektne hodia na letné obdobie!

19.05.2021, 12:00
Krása a móda
Leto je najobľúbenejším obdobím v roku. Začína sa pomaly oteplievať a horúce letné dni sú už za rohom. Je čas na výmenu zimného parfému za letný! Výber aktuálne najlepších parfémov na letnú sezónu.

Maison Margiela, Replica Bubble Bath

Svieža letná vôňa z dielne Maisona, ktorá svojou čistou a ľahkou vôňou uchváti každú ženu. Spojenie jazmínu a levandule vytvára dokonalú arómu.

instagram.com/maisonmargielafragrances

Valentino, Donna Born In roma Yellow Dream Eau de Parfum

Ak hľadáte leto vo flakóne, toto je presne to, čo potrebujete. Osviežujúca a jemne štipľavá vôňa s nádychom citrónov a cedrového dreva. 

Cartier, La Panthere Eau de Parfum Spray

Táto vôňa udrie do hlavy každému, keď vstúpite do miestnosti (v dobrom slovazmysle). Ľahké tóny gardénie v kombinácii s odvážnymi tónmi pižma sú dostatočne energické na to, aby ste sa cítili, že idete odvládnuť svet. 

Gucci, Bloom Gocce di Fiori Eau de Toilette

Táto vôňa aj flaštička doslova kričia slovo leto. Klasická vôňa tohto letného parfému má tóny jazmínu a tuberózy, ktoré sa prelínajú s kvetinovou vôňou. Typický sladký parfém perfektne sadnúci na letnú sezónu.

Chanel, Les Eaux Paris Venise Eau de Toilette

Ikonický parfém, ktorý pozná každá žena. Vôňa stvorená na leto. Dokonalá letná vôňa naplnená vanilkou a neroli, ktorá vydrží celý deň. So Chanelom sa nedá nikdy nič pokaziť.

instagram.com/chanelofficial

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
23. apríl 2024 22:42