shutterstock.com
StoryEditor

Lacno a štýlovo! Toto je desať jednoduchých módnych trikov, ako vyzerať luxusne

16.03.2021, 17:00
Krása a móda
Páči sa vám štýl svetových celebrít, chceli by ste vyzerať a obliekať sa ako ony, ale nemáte na to dosť peňazí? Niet sa čo čudovať, míňajú na módu tisícky eur a majú svojich stylistov - ich nedobehnete, ani keby ste veľmi chceli. Existuje však niekoľko zásad, vďaka ktorým budete vyzerať vždy ako z katalógu. A my vieme, ktoré sú to!

1. Noste koženú bundu

jednoduchú, rockovú, so zipsami a z pravej kože - taká nevyjde z módy nikdy a nech máte čokoľvek, outfit dotvorí. Aj z obyčajných riflí a trička urobí niečo pekné a môžete si ju obliecť aj večer k malým čiernym, nič tým nepokazíte. Ak máte peknú postavu, pokojne si zaobstarajte aj úplne krátku.  Aj celebrity to tak robia!

2. Siahnite vždy po kvalitnom materiáli

Aj keď vás niekedy láka kúpiť si lacnú, naoko peknú vec z nekvalitného materiálu, nerobte to. Je to vidieť. Hneď sa sperie, vyťahá a na tele nevyzerá z ďaleka tak dobre, ako materiál z vyšším obsahom bavlny. Radšej jeden svetrík z dobrého materiálu v neutrálnej farbe ako tri lacné, ktoré už budúci rok budú nenositeľné!

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Ja si užívam sobotu na gauči sledovaním nových filmov, venujem ju oddychu, na vlasoch pol dňa maska, vychutnávam si jahodovo-banánový sorbet, celý deň bez telefónu v ruke a zatiaľ sa pod mojou poľnou fotkou z fialového maku odohráva niejaké science-fiction alebo skôr dráma? ? ten svet sociálnych sietí je Vám ale zaujímavý ? vy si bezstarostne žijete život a pritom Vám niekto šňuchre Instagram aby na vás vytiahol nejaký nešvar ? a k čomu? ??‍♀️ povedzte mi k čomu to je? ? popravde som včera naposledy pozrela na IG po raňajkách, čo som pridala poslednú story a telefón som mala v ruke iba keď som si písala s maminou, inak som aj zabudla, že nejaký mám a chytila som ho do ruky asi pred 30 minútami ? takže som sa ku konverzácii pod mojou “TRESTNOU” fotkou ešte nedostala, ale stihla som si prečítať pár slov a ďakujem, že ste to pochopili, zastali si ma a viete, že fakt nie je v mojom záujme niečo ničiť ? asi by to ku mne ani nesedelo, ledva odtrhnem sedmokrásku zo zeme, skôr ju obkračujem na tráve, aby som ju nezašlapila, ale kašlime už na to ??‍♀️ je to jednoducho horúca téma, škoda, že to takto nevrie skôr pri iných súvislostiach s prírodou ? ale snáď sa už raz aj k tomu dostaneme a pod fotky nám budú písať, že prečo máme na sebe šaty z polyesteru ? “Ako sa vyrovnávaš s hejtom?” táto otázka sa na mňa lepí čoraz častejšie ? to s makom neberiem ako hejt, ale popravde ešte pred rokom by som samú seba kritizovala a smútila nad tým, či som urobila naozaj niečo zlé ??‍♀️ aj keď viem, že nie...každému sa nebude páčiť čo robíme, budú na nás hľadať tie najmenšie chyby a vždy bude niekto nespokojný, komu budeme liezť na nervy a vŕtať v hlave ? najhoršie je to, že sa títo naši neprajníci skrývajú za vetou: “Si trápna, ale to je len môj názor!” ? halóóó?! Kde sme...v jaskyni? ? nech napíšu: “Podľa mňa nie je fajn, že podporuješ nákup v takom alebo takom obchode,” oukej, tomu sa dá povedať ‘názor’ ? ale osočovať osobu spoza mini displaya, skrčený/á v izbičke? Keby stretli títo vševediaci ľudia s “názorom” hocikoho, komu napísali hejt, ani by sa Vám do očí nepozreli ? a môj text je opäť nafúlovaný ? večer sa môžete tešiť na #nepodarkyzDeDezbierky ?

Príspevok, ktorý zdieľa Denisa "DeDe" Vysnovska (@denisa.vysnovska),

3. Inšpirujte sa dizajnérmi

Existujú módne značky (Zara, Bershka, Mango), ktoré sú cenovo dostupné a nakupujú v nich aj celebrity. Prečo? Pretože dizajnéri kolekcií týchto obchodov kopírujú značky ako Prada,Gucci, Valentino či Chanel.

4. Noste čiernu

Ak bude vo vašom šatníku prevládať čierna farba, nemusíte sa trápiť tým, či nejakú vec máte s čím kombinovať. Hrajte sa s materiálmi, čipkou, noste sukne a čierne silonky. Čierna nikdy nebude out a hodí sa každému. Ak nechcete pôsobiť fádne, outfit oživte lakom na nechty alebo slnečnými okuliarmi.

5. Kúpte si kvalitnú šatku

A nemusí byť ani značky LV. Z toho istého materiálu sa vyrábajú aj cenovo dostupné šatky a šály, ktoré z vás razom urobia divu. Nech je lesklá, neutrálnej farby a nech pôsobí luxusne.

6. Noste rúž

Nájdite odtieň, ktorý vám fakt pristane a noste ho. Pery majte vždy krásne nalíčené. Budete vyzerať zvodne a upravene, aj keď len v tričku a rifliach.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Dream is the second best thing in our lives, right after love♡ #kukugirl @i_lovekuku

Príspevok, ktorý zdieľa SONA SKONCOVA (@sonaskoncova),

7. Topánky s nápadom

Nikdy si nekupujte topánky len tak do počtu, len aby bolo... Vždy musia mať nejaký nápad, tému a potom k nim hravo zladíte všetko. Najhorší je outfit zabitý topánkami!

8. Nakupujte vo výpredajoch

Ušetríte kopec peňazí a určite narazíte na nejakú "lahôdku" za málo peňazí. Nerozhadzujte však na nezmysli a kupujte len to, čo potrebujete a máte s čím zladiť.

9. Nájdite konečne svoj štýl

Nič nie je väčšia pohroma, ako keď kombinujete "hala bala" množstvo štýlov a ani poriadne neviete, čo vlastne chcete svojim oblečením vyjadriť. Upracte si to v hlave a určite si, akým smerom sa má váš šatník uberať. Ste extravagantná? Ste skôr klasik? Tie šikovné majú výhodu v tom, že si môžu ušiť svojich zopár originálnych kúskov. Tie menej šikovné by sa mali hrabať v regáloch dovtedy, dokým nenájdu presne to, čo ich vyjadruje.

10. Štýlové slnečné okuliare a kabelka

Tieto dva doplnky z vás urobia famme fatale. Okuliare vám musia pristať: keď si ich nasadíte a pozriete sa v nich do zrkadla, musíte si povedať: WOW! Vtedy sú to dobré okuliare. Čo sa týka kabelky, ak na to nemáte, menej je viac. Radšej jedna pekná, kožená a nadčasová (povedzme v štýle Chanel avšak zo Zary) ako tri lacné, umelohmotné a vyčačkané.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 08:49