shutterstock
StoryEditor

Nezmestíte sa už do obľúbených nohavíc? Máme pre vás skvelý trik, ktorý vám pomôže!

11.03.2021, 15:30
Krása a móda
Karanténa, ale aj nedostatok pohybu dali zabrať nejeden z nás. Čo robiť, ak ste pribrala a nechcete kupovať nové oblečenie?

Stretla sa s tým každá z nás. Koľkokrát ste sa už snažili narvať do riflí, no ich zapnutie vás príliš bolelo? A koľko z týchto kúskov nakoniec skončilo v koši - prípadne poputovali niekomu inému? Nuž, odpovedzte si sama. Faktom však je, že máme pre vás dve účinné rady, ktoré vám pomôžu v prípade, že sa do svojich obľúbených džínsov dostanete. 

Voda ako zázrak 

Obyčajnou vodou pokropte rifle v oblasti pásu a keď treba, aj na stehnách či lýtkach. Pri praní sa totiž práve tieto miesta zvyknú zraziť. Voda ich jemne roztiahne a v prípade, ak išlo o zrazenie z práčky a príliš vysokej teploty, sa do nich bez problémom vtrepete. Dávajte si však pozor a v žiadnom prípade navlhčené oblasti nefénujte ani nijak špeciálne nesušte. 

Nadstrihnite si pás

Jeden zo starých trikov, ktorý poznajú naše staré mamy, je nadstrihnutie pásu. Tri-štyri malé nástrihy, ktoré nemusia byť voľným okom vôbec badateľné, dokážu vytvoriť dostatočne voľný priestor na to, aby ste si obliekli obľúbené džínsy aj keď máte pár kíl navyše. Samozrejme, jedná sa to najmä v prípadoch, keď ste pribrali do brucha a zadku.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
23. apríl 2024 14:20