shutterstock
StoryEditor

Kauza silikónové prsia. Muži nám otvorene priznali, čo si o nich myslia!

24.02.2021, 12:00
Krása a móda
Chcú sa páčiť predovšetkým samy sebe, ale ide tak trochu aj o mužov. Ako oni vnímajú silikónom upravená prsia? Opýtali sme sa!

Honza, 47

Príroda je príroda, ale keď sa príroda k dáme nezachová úplne priateľsky, prečo to chirurgicky nenapraviť. Keď niekomu rastú krivo zuby, tiež si ich nechá spraviť. Zle vyzerajú ženy, ktoré si nechávajú vypchať prsia do obludných rozmerov, ale i tie, ktorým nevyrastú žiadne prsia, alebo naopak obrovské, ktoré prekážajú, prípadne rôzne veľké (aj to sa stáva). Vtedy nemožno proti zásahu plastického chirurga nič namietať.

Pavol, 53

Niektorým ženám silikóny určite pomáhajú. Videli ste niekedy napríklad ploché visiace placky? Sám nie som žiadny krásavec a dokážem si predstaviť, čo to s človekom aj so ženou urobí, keď niečo také má a vidí to v zrkadle. Pochopiteľne aj s plochými, vyťahanými plackami sa dá kvalitne žiť, každému sa páči niečo iné, ale nepoznám žiadnu kultúru, kde by visiace placky boli archetypom krásy. Prirodzený pôvab nemôže ani zlá plastická chirurgia vziať niečomu, čo žiadny pôvab nemá.

Marcus, 53

Ja som skôr za prírodné tvary. Pokiaľ si žena zúfa a cíti sa pred zrkadlom škaredá, je k plastickej úprave dôvod, ale netreba to preháňať. Ktorý muž túži zvierať v ruke plastové misky? Ak chce žena väčšie prsia len kvôli márnivosti alebo kvôli kamarátke, ktorá ich má tiež, tak som proti. Páčis sa mi malé prsia, ale väčšie mi nevadia, sú tiež skvelé!

Peter, 34

Mám rád prírodné pevné prsia. Najhoršie je, keď ich ženy majú napchaté v push-up podprsenke a potom im spadnú ako padáky. To už človeka prejde chuť na všetko.

Pokračovanie na ďalšej strane

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 14:21