shutterstock.com
StoryEditor

Toto je 16 vecí, ktoré musíte skúsiť aspoň raz za život!

22.10.2020, 19:30
Krása a móda
Páčia sa vám ženy s krátkymi vlasmi ? Odpadávate z kamoškiných bielych zubov? Prestaňte snívať a vyskúšajte to. V najhoršom prípade sa vrátite do starých koľají.

1. Zmena farby vlasov
Niekedy si myslíme, že to, čo nosíme celý život, nám aj najviac pristane. A potom sa brunetka rozíde s chlapom a odfarbí sa na blond a zistí, že jej to sekne oveľa viac! O. k., často sa stáva aj to, že prudká zmena farby je náš najväčší omyl v živote, ale myslíme si, každá by mala aspoň na chvíľu vyskúšať, aké to je. Ak máte strach, choďte do parochňového štúdia a vyskúšajte, aký odtieň vám najviac pristane.

2. Nechať sa nalíčiť od profesionálneho vizážistu
Verte, je to úplne iné, ako keď sa nalíčite sama, nech si myslíte, že to viete akokoľvek dobre. Vizážisti poznajú rôzne triky, majú umelecké cítenie, vycibrenú techniku a k dispozícii trošku iné líčidlá, ako máte doma. Doprajte si tento zážitok, garantujeme vám, že sa nespoznáte v zrkadle. :o)

3. Gélové nechty
Nosia ich milióny žien na celom svete a je to skrátka bomba! Ušetria vám more času a vaše ruky budú vyzerať stále perfektne. Ak máte pekné svoje nechty, povedzte manikérke, aby vám zagélovala iba tie a nepoužila tipy. Výsledok bude potom maximálne prirodzený.

4. Umelé mihalnice
Či už jednorazovky, alebo 3D mihalnice – vaše oči sa neskutočne zvýraznia a váš večerný makeup dostane akúsi čerešničku na torte. Každá z nás by mala vyskúšať aspoň raz, aké to je urobiť prievan zaklipkaním rias. :o)

5. Ultra vysoké podpätky
Aspoň jedny mega štekle by mala mať v topánkovníku každá žena. Uznávame, veľmi zle sa v nich chodí, ale vytiahnuť ich raz za čas na nejakú párty alebo rande stojí za to. Vaše nohy sa razom predĺžia a sexepíl sa znásobí.

6. Ostrihať sa na krátko
Tento úlet si veľa z nás vyskúšalo už počas strednej školy a niektoré zas po pôrode, keď prišli o vlasy. Tie, ktoré o tom iba uvažujete, smelo do toho! Existuje veľa krásnych krátkych účesov, avšak pozor! Ak si myslíte, že s krátkymi vlasmi budete mať menej roboty, ste na omyle. Je s nimi o dosť viac práce, aby vyzerali upravene. Ale čo vy viete, možno sa v krátkom účese úplne nájdete a k dlhým sa už nevrátite.

7. Šaty ako princezná
Ruku na srdce, ktorá z nás nechcela mať na sebe šaty ako z rozprávky? S korzetom, dlhé až po zem, trblietavé... Nesnívajte a choďte tento rok niekam na ples a princeznovské šaty si doprajte.

8. Kúpiť si drahú kabelku
Nech je to akokoľvek márnivé, skoro každá žena túži po hriešne drahej kabelke. Ak nemáte muža, ktorý by vám ju doprial, doprajte si ju sama. Odložte si každý mesiac nejaké to euro a onedlho si môžete váš vysnívaný kúsok dopriať. Poradíme vám, neinvestujte do módnych výstrelkov, ale do nadčasovej klasiky. Každá z luxusných značiek má svoje ikonické modely, ktoré sa nosili pred dvadsiatimi rokmi a budú sa nosiť aj o ďalších dvadsať.
Náš tip: www.luxurybags.cz je bazár s luxusným tovarom, špecializuje sa najmä na kabelky.

9. Beauty day
Doprajte si s kamarátkou deň ako z filmu. Choďte do luxusného salónu krásy na celý deň, doprajte si kozmetiku, pedikúru, manikúru, masáž, objednajte si tam šampus a suši alebo jednoducho to, na čo máte chuť... Aspoň raz za život!

10. Červené pery
Zdá sa vám, že vy si niečo také nemôžete dovoliť, že to je príliš, že červená vám nepristane? Vizážisti a aj my tvrdíme, že pre každú ženu existuje vhodný odtieň červenej, len ho treba nájsť! Choďte do drogérie alebo parfumérie a skúšajte dovtedy, pokiaľ neodídete s tým svojím.

11. Vybieliť si zuby
Či sa vám to páči alebo nie, žlté zuby sú škaredé. Pridávajú na veku a umocňujú zanedbaný výzor. Ak chcete v dnešnej dobe „selfie“ skutočne hviezdiť, bez bieleho chrupu to nepôjde. Nemusíte sa hneď podrobiť drahému bieleniu u zubára, existujú napríklad aj pásiky na bielenie, ktorú sú oveľa lacnejšie a efekt porovnateľný. Ak raz vyskúšate, aké je mať snehobiely chrup, nebudete sa chcieť toho pocitu vzdať.

12. Konečne schudnúť
Celý život snívate, aké by to bolo, keby ste boli chudá? Čo keby ste prestali snívať a tentoraz to aj dokázali? Nájdite si program chudnutia, ktorý vám sadne, a prekročte svoj tieň. O celkovej zmene kvality vášho života asi nemusíme viac písať.

13. Sexi bielizeň s podväzkami
Vylezte zo svojej konzervy a natiahnite si podväzky. Potešíte seba i svojho muža a ak sa pre vás aj nosenie erotickej spodnej bielizne nestane zvykom, aspoň sa raz dobre nasmejete.

14. Farebné kontaktné šošovky
Modré, zelené, upírske či mačacie... s kontaktnými šošovkami zmeníte celý svoj look a je to veľmi zaujímavý pocit – akoby ste boli niekým iným. A to je raz za čas fajn, nie?

15. Dať sa nafotiť profi fotografom (kým ste mladá a krásna :o))
Fotenie rodinných foto alebo vlastných aktov dobrým fotografom je mega zážitok. Môžete sa odviazať a zahrať na modelku a ostane vám krásna pamiatka, ktorú si môžete zavesiť na stenu.

16. Dať si tetovanie
Ak ste konzervatívna žena a tetovania na celý život sa bojíte, vyskúšajte aspoň hennu alebo jednorazové tetovačky. Dostať mnoho luxusných glamour motívov, ktoré skvele dotvoria váš look povedzme k zaujímavým večerným šatám.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
17. apríl 2024 12:07