shutterstock.com
StoryEditor

Inšpirujte sa! Najlepšie svadobné šaty podľa vášho znamenia zverokruhu

23.07.2020, 14:00
Krása a móda
Sú chvíle, kedy sa horoskopy nemýlia. Ak plánujete svadbu, pozrite sa, aké šaty vám odporúčajú hviezdy.

BARAN

Ak patríte medzi Baranov, pravdepodobne ste o svadobných šatoch nesnívali. Ženy v znamení Barana nemajú romantické tendencie, a to sa prejavuje aj v ich móde. Čipky, detaily, romantické volániky a ďalšie „dievčenské“ prvky sú im cudzie. Preferujú chlapčenské strihy a jednoduchý štýl. Nevesta v tomto znamení by si mala vyberať minimalistické šaty s ostrým strihom, ktoré aj tak po obrade bude chcieť vymeniť za nejaké kratšie a vhodnejšie na večernú oslavu. Žena v znamení Barana, ktorú móda zaujíma, rada experimentuje so športovými kúskami, a to aj pri serióznejších outfitoch.

BÝK

Žena v znamení Býka miluje nakupovanie svadobných šiat, pretože sú ovládané planétou Venuša, patrónkou umenia a krásy. Ocenia rôzne látky, výšivky, materiály alebo farby. Najmä mäkký hodváb, ktorý je krásny a príjemný na dotyk, ju nadchne. Ak hľadá nevesta v znamení Býka atypické svadobné šaty, tie s kvetinovým vzorom sú pre ňu tie pravé. Nemusí sa báť odhaliť trochu kože, pretože, keď zvolí kvalitný materiál, šaty nebudú vyzerať lacno.

BLÍŽENCI

Blíženci sa chcú zabávať. Keďže hovoríme o „vzdušnom znamení“, ich oblečenie musí byť ľahké, jemné, vzdušné, či už ide o šaty alebo sukne. Kľúčom k ich spokojnosti je materiál šiat. Môže ich byť viac, avšak žiadny z nich nemôže byť ťažký a silný. Obľubujú rovnako jednoduchý štýl, strih by však mohol mať nejaký atypický detail. Ak si vyberú minimalistické šaty, potrebujú ich doplniť zaujímavým šperkom alebo iným farebným doplnkom. Blížencov bavia módne prechádzky do predchádzajúcich rokov, napríklad 60. roky sú presne pre ne.

RAK

Jedným slovom vintage. Móda, ktorá nadchne Raky, sa musí niesť v duchu starých časov. Rak je totiž vodné znamenie, ktoré ovláda mesiac. Preto prirodzene milujú všetko, čo vyzerá trocha„historicky“. Pre tieto nevesty bude najkrajší darček prsteň od babičky alebo vejár, ktorý vlastnili už tri generácie žien v rodine. V duchu minulej éry sa nesú aj ich šaty. Mali by mať výšivku, vysoký výstrih, ktorý bol populárny v 18. storočí alebo čokoľvek retro. Ženám v znamení Raka pristane sukňa v tvare A, ktorá zužuje pás.

LEV

Vášnivé znamenie Leva sa riadi svojimi pocitmi. Rada býva v centre pozornosti, preto má rada vyzývavé alebo výrazné oblečenie. Nevesty v tomto znamení preferujú veľké róby a pôsobivé šperky. Chcú, aby si ich nepamätali len fotky ale aj hostia. Baviť ich bude aj samotné nakupovanie a skúšanie rôznych šiat, závojov, koruniek a ďalších potrebných vecí pre budúce nevesty. Žena v znamení Leva si nepotrpí na tradíciách, a tak jediné tradičné, čo má na sebe, býva len závoj. Tieto ženy milujú dramatické účesy. Ak majú husté a dlhé vlasy, nelámu si hlavu s účesom. Nechajú si natočiť bohaté vlny.

PANNA

Panna je znamenie Zeme- je prirodzene ženská, elegantná a rázna. Miluje detaily, a preto ju najviac poteší nejaká maličkosť, ktorá však musí byť unikátna. Ženy v znamená Panny si potrpia na kvalitné materiály a dobrú prácu krajčírok, najmä preto, lebo chcú, aby ich šaty boli pamiatkou pre ďalšie generácie. Minimalizmus je dôležitý hlavne v strihoch. Materiál a ďalšie veci nemusia jednoduchosť spĺňať.

VÁHY

Rovnako ako Býka, aj toto znamenie ovláda Venuša, a tak je v spojení so všeobecnou krásou. Váhy sú jemné ženy, ktoré pôsobia citlivo, krehko a žensky. Satén im pridáva sexuálnu príťažlivosť. Keď sa Váhy vydávajú, chcú vyzerať ako bohyne. Neboja sa výšiviek, tylov ani farebných materiálov. Neboja sa svojím outfitom prekročiť hranice jednoduchosti a dávajú si pozor hlavne na to, aby ich vzhľad ladil s ostatnými prvkami svadby.

ŠKORPIÓN

Toto vodné znamenie je známe svojou hĺbkou a postojom. Čo sa týka oblečenia, neboja sa odkloniť od normálu a byť trochu iné. Nevesta v tomto znamená hľadá pre svoje šaty niečo odvážne, napríklad inšpirácia folklórom. Ak má jednoduché šaty, rozhodne bude provokovať doplnkami.

STRELEC

Keďže Strelca ovláda Jupiter, teda najväčšia planéta, chcú robiť všetko veľkým spôsobom. Svadba sa plánuje ako nezabudnuteľná párty. Nevesta v tomto znamená chce nadýchané šaty, ktoré sú hneď vidieť. Nesnaží sa byť sexy, ale proste chce tie „pravé princeznovské“ šaty. Jej šaty musia vyvolávať dojem veľkolepej slávnosti. Ak má nevesta v znamení Strelca dobrý príjem, nebojí sa utrácať za hostinu.

KOZOROŽEC

Toto zemské znamenie musí mať celú svadbu ako dobrú investíciu. Šaty musia byť z kvalitného materiálu. U žien tohto znamenia získavajú plusové body začínajúci návrhári alebo dizajnové značky. Vyhovujú im úzke šaty, overaly a neboja sa ani slávnostného nohavicového kostýmu. Nad formou prevláda obsah, teda čo šaty znamenajú nie koho prezentujú. Milujú čistotu a minimalizmus, a tak neplytvajú materiálom. Zo všetkých znamení preferujú najviac eleganciu, ktorá musí byť za každú cenu zachovaná.

VODNÁR

Vodnár je ovládaný planétou Urán, ktorá sa otáča opačným smerom ako ostatné planéty, preto tieto znamenia robia veci vždy atypickým spôsobom. Nevesta tohto znamenia chce búrať bariéry a normy. Ak ide o módu, neboja sa riskovať. Preferujú asymetriu a originalitu. Preto táto nevesta rozhodne nezostane v jedných šatoch po celý deň. Na večer zvolí určite iné šaty, ktoré sa ponesú v znamení avantgardy a iskrenia. Nevesty v znamení Vodnára sa inšpirujú kultúrami, štýlmi, tvarmi, historickými érami.

Ryby

Ryby sú rozprávkové stvorenia, teda nie doslova. Ak existuje nejaké znamenie, ktoré je romantické a plné fantázie, potom je to práve toto. Zároveň sú veľmi kreatívne, empatické a milujúce. Neboja sa hippie štýlu, rovnako im ale „sadne“ aj bohémsky štýl. Kombinujú materiály, vrstvy rôznych látok a experimentujú so vzormi. Nech sa deje čokoľvek, ich svadobné šaty musia byť romantické.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 02:19