HALADA
StoryEditor

Príďte sa pokochať krásou drahokamov naživo a úplne zblízka

06.07.2020, 11:00
Krása a móda
Autor:
TS
Vystavené budú v dňoch od 6. do 10. júla v butiku HALADA Avion Bratislava. Príďte sa zamilovať do nekonečnej palety farieb od jemných pastelových tónov až po intenzívne sýte odtiene.

Spojenie drahokamov s unikátnym výbrusom od Alexandra Kreisa a precízne remeselné zručnosti našich zlatníkov, to sú šperky z Masterpieces kolekcie HALADA. Započúvajte sa aj Vy do príbehu, ktorý začala písať sama príroda a objavte originálnu kolekciu šperkov s drahokamami, ktoré vznikali milióny rokov, aby dnes odhalili svoju pravú krásu a lesk.

diamanty Halada HALADA

​Každý z drahokamov má výrazný tvar i výbrus z čoho následne vychádza dizajn jednotlivých šperkov. Drahokamy boli najprv definované slovami tak, aby vystihli predstavu o nich samotných. Následne bola táto predstava prenesená do podoby šperku. Celá unikátna kolekcia pozostávajúca zo siedmych solitérov bola tentokrát inšpirovaná prírodou a jej prirodzenou krásou.

diamanty Halada HALADA

​Šesť z týchto jedinečných umeleckých diel sa v rámci svojho putovania objaví aj v butiku HALADA Avion Bratislava. Vystavené budú v dňoch od 6. do 10. júla a Vy sa budete môcť kochať krásou drahokamov naživo a úplne zblízka. Príďte sa zamilovať do nekonečnej palety farieb od jemných pastelových tónov až po intenzívne sýte odtiene. Do pozornosti dávame najmä náhrdelník s turmalínom pôvodom z afrického štátu Kongo v kombinácii so zlatom a diamantami, ktorého meno je “Jarný list“. Cena je na vyžiadanie priamo v butiku HALADA Avion Bratislava. K náhrdelníku a všetkým šperkom kolekcie Masterpieces sú automaticky priložené certifikáty.

diamanty Halada HALADA

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 04:19