shutterstock.com
StoryEditor

Rady priamo od stylistky! Takto si šikovným obliekaním ihneď uberiete pár kíl

15.05.2020, 10:15
Krása a móda
Nedokonalosť je šik. Aj keď vaše miery nie sú práve ideálne, nič to, občas stačí pár overených trikov!

Ak potrebujete pár kíl ubrať
Výstrih do V na tričku, blúzke alebo šatách vám opticky zúži vrchnú časť tela aj tvár. A okrem toho aj upúta pozornosť správnym smerom. Nezabudnite na lodičky na vysokom podpätku so špicatou prednou časťou – vytvarujú nohy a „natiahnu“ vašu siluetu. Ideálne sú v telovej farbe, alebo ak farebné, tak si k nim oblečte pančucháče v rovnakej farbe. Dajte si pozor na pásiky – vyhýbajte sa obľúbeným „námorníckym“ tričkám, ale aj topánkam, ktoré majú remienok okolo členka, zbytočne vám opticky skrátia postavu.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa The Foxtrot Clothing ? (@clothingfoxtrot),

Ak potrebujete pár centimetrov pridať
Nízkym ženám pomôžu nohavice do zvonu, ktoré obopínajú stehná, zvislý pásik a výrazné puky. Vyhnite sa však širokým spodným záložkám, „mrkváčom“ a veľmi širokým nohaviciam. Ideálne pre vás sú sukne, ktoré sa postupne smerom dole rozširujú, a, samozrejme, aj puzdrové šaty. Ak si to môžete dovoliť, noste crop top. Volániky, vrstvenie, mašle alebo strapce vám pridajú na objeme tam, kde je to potrebné.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Front Row Panamá️️️️️ (@frontrowpma),

Ak potrebujete zlepšiť náladu
Noste červenú farbu a jej odtiene. Je to farba, v ktorej sa budete cítiť atraktívne, čo sa odrazí aj na vašom sebavedomí. Môžete si obliecť červený top, šaty alebo použite červenú aspoň ako doplnok. Červená kabelka je nadčasový kúsok, ktorý oživí aj nudný outfit. Táto farba by určite nemala chýbať vo vašom šatníku.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa SÄKER STIL #säkerstil (@sakerstil),

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 09:58