shutterstock.com
StoryEditor

Vizážistka vám v krátkom videu ukáže, ako by mala vyzerať vaša každodenná starostlivosť o pleť

22.04.2020, 17:00
Krása a móda
Myslíte si, že sa o svoju pleť staráte dostatočne? Ak si to chcete overiť, vizážistka Ľubica Krajňáková pre vás natočila krátke video, v ktorom vám ukáže, ako by mala takáto každodenná pleťová rutina vyzerať. Tak čo, robíte to správne?

Ľubica Krajňáková je naša verná vizážistka, ktorá pre náš magazín líčila už naozaj veľa žien, vrátane Evity. V týchto ťažkých časoch, kedy sme odkázané na starostlivosť o svoju pleť a telo v našich domovoch, si pre vás pripravila krátke video, v ktorom vám ukáže, ako by ste sa mali starať o svoju pleť. Týmto každodenným rituálom pomôžete vašej pleti, aby vyzerala dobre a hlavne, aby bola zdravá a hydratovaná.

​​Okrem takýchto krátkych videí, si pre vás Ľubica spolu s vizážistkou Veronikou Vargovou pripravila na jej Instagrame @lubicakrajnakova "beauty talk" o 12:00, v ktorom vám vizážistky raz do týždňa prezradia množstvo tipov, trikov a rád, ako sa starať o vašu pleť, ako sa líčiť, no jednoducho všetko, čo vás o kozmetike, vizáži a starostlivosti o pleť zaujíma.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 21:58