instagram.com
StoryEditor

Trápi vás krivý nos alebo úzke pery? Urobte z nedokonalosti výsadu, presne ako tieto krásky

18.12.2019, 13:00
Krása a móda
Dokonalosť je nudná a honba za ňou zbytočná a márnivá. Tieto známe ženy to pochopili a nesnažia sa zmeniť a zakryť, čo im príroda nadelila. A sú krásne aj tak!

Giselle Bündchen
Ak si myslíte, že topmodelkou sa môžete stať iba s malým noštekom mierne dohora, mýlite sa. Jedna z najlepšie platených modeliek, Brazílčanka s nemeckými koreňmi a bývalá priateľka Leonarda DiCapria, má výrazný, mierne orlí nos.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Gisele Bündchen (@gisele),

Vanessa Paradis
Pri vyslovení jej mena si každý okamžite vybaví jej veľkú medzeru medzi zubami. Niekto by to riešil strojčekom, ona to však neriešila vôbec a dobre urobila, pretože práve vďaka tomu sa stal jej look ikonickým.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Vanessa Paradis, fan page. (@vanessaparadis__),

Chantelle Brown-Young
Vitiligo je porucha tvorby pigmentu, pri ktorej sa tvoria biele mapy na koži. Keď sa to stane beloške, nie je to až také dramatické a viditeľné. Ale keď touto chorobou trpí černoška... Chantelle však nič nemaskuje a od ostatných modeliek sa líši práve vďaka zvláštnej kresbe okolo úst. Aj tak je krásna, čo poviete?

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ♔Jamaican Canadian♔ (@winnieharlow),

Jennifer Lopez
Jej „macatý“ zadok pozná snáď každý. Je veľký a guľatý, no veľmi sexi a asi žiaden chlap nepovie, že by sa mu nepáčila aj s ním. Radšej ako vyvíjať nadľudské výkony, aby z neho zhodila, sa naučila s ním žiť a urobila z neho svoju značku.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jennifer Lopez (@jlo),

Adele
Speváčka, ktorá sa vo veľmi mladom veku stala divou. Jej bucľatú postavu nikto nikdy neriešil a bez kíl navyše by to už nebola ona. Je však obdarená nenapodobiteľným hlasom, veľmi peknou tvárou a obrovskou charizmou, vďaka ktorej tie kilá skrátka ani nevidíte.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Adele (@adele),

Keira Knightley
Veľké prsia sú vec, ktorú chce mať väčšina žien, a ak ich nemajú, dajú si ich zväčšiť. Nie len hviezdy, ale aj obyčajné ženy. Slávna herečka a tvár značky Chanel je však dôkazom toho, že sexi môžeme byť aj s chlapčenským hrudníkom. Veselo nosí výstrihy a zo svojich nuliek evidentne nemá „stavy“.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Keira Knightley (@keiraknlghtley),

Thando Hopa
Občas sa príroda riadne vyblázni a narodí sa černoch bez pigmentu. Taká je aj juhoafrická modelka Thando Hopa, ktorá, aj keď je albínka, o ponuky nemá núdzu. Má krásnu postavu a pekné črty tváre, ak by však mala čiernu pleť, pravdepodobne by sa takou úspešnou nikdy nestala.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Thando Hopa (@thandohopa),

Meryl Streep
Vyšší vek asi ťažko považovať za chybu krásy, no v dnešnom svete, ktorému vládne kult mladosti, sa z odstraňovania vrások a farbenia šedín stala rutina. Nájdu sa však aj ženy, ktoré starnú prirodzene s istou noblesou a za svoj vek sa nehanbia. Pretože vedia, že zápas s časom sa aj tak vyhrať nedá.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Meryl Streep (@merylstreep),

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 16:06