Katka Kincelová
StoryEditor

Exkluzívny rozhovor: Krása očami Kristíny Svarinskej

16.12.2019, 12:37
Krása a móda
Aké sú beauty tajomstvá tejto prirodzene krásnej Slovenky?

Kto je?
Kristína Svarinská (30)

Slovenská filmová, seriálová a divadelná herečka obľúbená aj v dabingu. Jej prvá veľká rola bola v dráme z roku 2003 s názvom Neverné hry a určite si ju pamätáte z filmu Lóve z roku 2011. Momentálne ju môžete vidieť v televíznom seriáli Sestričky.

Si typ ženy – milovníčky kozmetiky?
Bolo obdobie, keď som ulietavala na všetkom možnom od telových masiel, krémov, olejov, čistiacich vôd, sprchovacích gélov, pílingov... Ale v poslednom čase sa to všetko snažím minimalizovať na pár produktov a hlavne nekupovať zbytočnosti, keď viem, že produkty doma stále mám.

Máš svoje obľúbené vychytávky, ktorým si verná, alebo kozmetiku skôr striedaš?
Mám také, ktoré milujem a som im verná, ale tiež som ich objavila len nedávno, keďže som pred pár rokmi prešla na prírodnú kozmetiku a snažím sa využívať ju vo všetkých možných formách, takže stále objavujem nové veci.

Na ktorú jednu vec nedáš dopustiť?
Asi na kokosový olej. Používam ho na odličovanie a je to najlepšia vec na svete. A ešte červený rúž :-).

Chodievaš pravidelne ku kozmetičke?
Snažím sa, aj keď pravidelnosť sa u mňa ťažko meria. Idem vtedy, keď cítim, že to pleť potrebuje. Mám veľmi dobrú kozmetičku Lucku, ktorá pracuje aj s prírodnými produktmi, čo mi vyhovuje, a zároveň robí fantastickú masáž tváre, čo oceňujem najmä v zimnom období.

Ktorá známa žena sa tebe osobne vizuálne páči?
Mne sa páči veľa žien a asi nebudem vedieť vybrať jednu, pretože každá vyžaruje svoju krásu zvnútra. Fascinuje ma krásno Emmy Drobnej, Márie Čírovej – to je taký špecifický éter. A milujem Margot Robbie, ale to je tiež spojené s osobnosťou a jej vnútornou energiou, ktorú vysiela von. Myslím, že to často u mňa ovplyvňuje aj ten pohľad na vizuál.

Kristína Svarinská Katka Kincelová

Rada sa líčiš? Ako sa maľuješ v bežný deň?
Toto ide úplne mimo mňa. Keďže mám mejkap ako súčasť práce, tak v súkromí sa snažím chodiť úplne prirodzená. Samozrejme, v lete je to jednoduchšie, lebo pleť je opálená. V zime používam len ľahký mejkap, líčka a špirálu. Ak chcem posunúť hranice každodennosti, zvolím červený rúž.

Máš nejaké svoje beauty tajomstvo alebo overený trik?
Veľa sa smiať a dobre sa vyspať :).

Aký je tvoj obľúbený parfum?
Veľmi dlho som parfum nepoužívala, no prednedávnom som si kúpila figovú Acqua di Parma a okamžite som sa zamilovala. A potom som ešte objavila Vanillary od Lush. Milujem vôňu vanilky a kokosu… od toho som tak trochu závislá :-).

Ako sa staráš o svoju postavu? Cvičíš pravidelne a dávaš si pozor na jedlo?
Ach, táto otázka... Momentálne cvičím jogu, snažím sa pravidelne, a do toho občas niečo primiešam. Či už kardio alebo v lete plávanie, to závisí od nálady. A čo sa týka jedla, stravujem sa zdravo, som bezlepková a viac-menej nemliečna. Snažím sa však počúvať sa a netýrať sa :-). Milujem kešu a horkú čokoládu, to sú také moje „guilty pleasures“.

Aký máš vzťah k opaľovaniu?
Pozitívny, som taká malá veľká jašterička, čo sa vyhrieva na slniečku.

Čo bol tvoj najväčší beauty prehrešok, ktorého si sa na sebe dopustila?
Ja som celkom natur, takže nikdy som nič agresívne nefarbila, ale keď som bola dieťa, tak sa mi zdalo strašne cool farbiť si vlasy takou zmývateľnou striebornou maskarou na vlasy. To teda bolo dosť bizarné :-). Ale našťastie ma to skoro prešlo.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 06:03