shutterstock.com
StoryEditor

Plesové šaty podľa znamenia zverokruhu: Zistite, ktoré vám sedia najviac

01.12.2019, 09:00
Krása a móda
Plesová sezóna je v plnom prúde. Vy si však stále neviete nájsť tie správne šaty? Vyberte si plesové šaty podľa znamenia zverokruhu. Také, ktoré vystihujú vašu podstatu. Nie len, že vám budú sedieť, ale budete sa v nich cítiť perfektne.

Vodnár: Vzdušné a hravé šaty

Jedinečný a nezávislý Vodnár je vzdušným znamením. Tou najlepšou voľbou pre ženy narodené v tomto znamení sú originálne, vzdušné a jemné šaty, ktoré zároveň vynikajú svojou hravosťou. Výbornou voľbou sú napríklad šaty bledomodrej farby s jedinečnými detailmi.

Ryby: Romantické plesové šaty

Ryby sú vo svojej podstate romantické duše, ktoré majú obrovskú schopnosť emocionálneho vcítenia. Ženy tohto znamenia sa budú najlepšie cítiť v príjemných materiáloch a vo farbách ako sú lososová, staroružová ale aj červená a bledofialová. Pre toto milé znamenie sú top výberom šaty z padavého materiálu.

Baran: Plesové šaty s odvážnym výstrihom

Žena v znamení Barana je odvážne znamenie. Je úprimná a sebavedomá. Jej vlastnosti ovplyvňujú aj výber plesových šiat. Čím je strih šiat odvážnejší, tým lepšie pre toto znamenie. Ideálnou farbou pre toto znamenie je jednoznačne červená.

Býk: Nadčasové plesové šaty

Býk je praktický a spoľahlivý. Ženy v znamení Býka nemajú v láske zmeny, preto sa nehrnú do najnovších módnych trendov. Dôležitá je pre ne nadčasovosť, a to aj pri výbere plesových šiat. Najvhodnejšie sú pre nich šaty, ktoré im vytvoria elegantnú siluetu.

Blíženci: Plesové šaty s rôznymi detailmi

Blíženci v sebe skrývajú dve úplne odlišné osobnosti. Nikdy neviete, ktorú časť budú prezentovať. Ženy tohto znamenia sú však spoločenské. Na ples sú pre ne vhodné šaty s rôznymi detailmi. Napríklad výšivka, čipka alebo vrstvenie.

Rak: Jednoduché biele šaty

Žena v znamení Raka je veľmi emocionálna. Vynikajú svojou vernosťou, a to nie len v partnerskej rovine. Veľmi ťažko sa zoznamujú a v spoločnosti pôsobia na druhých chladne. Tomuto znameniu sa hodia jednoduché biele šaty v klasickom strihu.

Lev: Plesové šaty, ktoré vyčnievajú z davu

Odvážny a vášnivý Lev má zväčša rolu vodcu. Zbožňujú byť stredobodom pozornosti. Levice s láskou nosia plesové šaty, ktoré sú výrazné. Ideálne sú pre ne zlaté, bronzové alebo posiate flitrami.

Panna: Plesové šaty s jemnými detailmi

Ženy v znamení Panny sú veľmi prakticky založené. Aj keď sa pri výbere plesových šiat držia pri zemi a rozhodne sa vyhýbajú extravagancii, milujú detaily. Na šatách milujú čipku, jemné detaily alebo volány.

Váhy: Jednoduché šaty v prírodných odtieňoch

Váhy sú vzdušné znamenie, ktoré miluje harmóniu. Ženy narodené v tomto znamení sa cítia najlepšie v šatách z jemných a mäkkých látok v prírodných odtieňoch. Toto znamenie nemá rado prezdobené šaty. Preferujú jednoduché kúsky kopírujúce ich siluetu.

Škorpión: Ohnivé červené šaty

Ženy v znamení Škorpióna sú vášnivé a sebavedomé. Ľúbia sa tváriť tajomne. Vytvárajú si vlastné pravidlá. Pre tieto ženy sú ideálnou formou čipkované šaty s jedinečnými detailmi v ohnivej červenej farbe.

Strelec: Voľné, pohodlné šaty

Strelci milujú zábavu a spoločnosť. Okrem toho, že majú veľký zmysel pre humor, potrebujú pre seba aj obrovský kus slobody. Ženy v znamení Strelca sa budú na plese cítiť v pohodlných šatách, v ktorých bez problémov pretancujú celú noc.

Kozorožec: Štýlový dámsky kostým

Kozorožci sú odhodlaní. Pri výbere šiat sa snažia vyniknúť elegantným spôsobom. Miesto šiat si kľudne vezmú štýlový overal alebo dámsky kostým. Toto znamenie je jednoducho nezávislé.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
18. apríl 2024 09:53