shutterstock.com
StoryEditor

Toto je 12 kozmetických trikov, ktoré vás môžu zachrániť, ak ste na materskej a na nič nemáte čas

06.11.2019, 14:00
Krása a móda
Nemáte penu na holenie, minul sa vám mejkap alebo ste si zabudli rúž na pery? Ak bojujete s časom, pomôžu vám SOS triky, ako si pohotovo poradiť v každej situácii.

Občas sa to stane každej z nás. Chcete vyzerať úžasne a ako naschvál, keď sa ponáhľate, sa niečo nepodarí. Buď vám chýba nejaký kozmetický prípravok alebo si neviete poradiť s mdlou a unavenou pokožkou. Ako podľa zatočiť s podobnými "katastrofami" behom pár okamihov?

Rozžiarte pokožku s očnými tieňmi

Ak máte pocit, že je vaša pokožka bledá a bez života, môžete to zachrániť bronzovými očnými tieňmi s bežným telovým mliekom. Zmiešajte lyžicu sypkých očných tieňov s telovým krémom. Výsledkom bude krásna a žiarivá pokožka!

Použite ovsené vločky na upokojenie podráždenej pokožky

Zmiešajte ovsené vločky s medom a zmes naneste na tvár. Nechajte pôsobiť po dobu 10 minút. Následne tvár opláchnite.

Preč so šedivými vlasmi pomocou očných tieňov

Chystáte sa na nejakú spoločenskú udalosť, no do očí vám bijú šedivé vlasy pri korienkoch vlasov? Neprepadajte panike. Pripravte si očný tieň, ktorého farba je takmer rovnaká ako farba vašich vlasov a naneste ho jemne štetcom alebo špongiou na korienky vlasov v blízkosti čela, kde sú najviac vidieť. Tento rýchly trik je skvelým riešením pre daný deň.

Detský púder na husté riasy

Nanášanie umelých rias je dlhším procesom, ktorý si vyžaduje určitý čas. Čo však robiť, ak sa ponáhľate? Naneste na vatovú tyčinku menšie množstvo detského púdru a aplikujte na riasy. Potom si ich prejdite špirálou, ako ste navyknuté. Prášok bude pôsobiť ako prírodné zahusťovadlo.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 22:44