TS
StoryEditor

Pripomeňme si tretí ročník špeciálnej gala prehliadky v Paríži. Objavili sa tam aj tieto známe tváre

25.10.2019, 14:00
Krása a móda
Autor:
TS
Sobota 28. septembra patrila značke L'Oréal Paris, ktorá v Paríži oslavovala ženskú krásu počas špeciálnej módnej prehliadky, na ktorej sa predstavili tváre značky.

V duchu svojho poslania "prinášať krásu všetkým" usporiadala značka L'Oréal Paris, oficiálny partner akcie Paris Fashion Week, tretí ročník špeciálnej módnej prehliadky Le defilé. Po prvom ročníku na Champs Elysées a druhej šou, ktorá sa konala na rieke Seine, tentoraz priekopnícka značka L'Oréal Paris usporiadala svoju show spájajúcej to najlepšie zo sveta kozmetiky a módy v jednej z najklasickejších budov v Paríži – v historickej mincovni. Každoročná oslava ženskej krásy a sebavedomia sa tak niesla aj v duchu parížskej tradície.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa 1travelBook (@1travelbook),

V centre hlavného mesta Francúzska sa tak odohrala šou, ktorú mohli pomocou sociálnych sieti sledovať ľudia na celom svete a ktorá ideálne prepojila svet vo vnútri a mimo módny svet. Na jednom móle sa stretli mimoriadne umelkyne z celého sveta, herečky, speváčky, modelky i atlétky a spoločne poukázali na rozmanitosť sveta, ktorú značka L'Oréal Paris prezentuje a oslavuje.

Mimoriadne osobnosti

Tváre značky Camila Cabello a Amber Heard sa na tejto show objavili vôbec prvýkrát. Herečka Eva Longoria na oslavu materstva kráčala po móle so svojim malým synom Santiagom. Krásu v každom veku predviedli tváre značky Helen Mirren a Andie McDowell a s nimi aj ďalšie známe tváre, ako Doutzen Kroes, Liya Kebede, Aja Naomi King, Soo Joo Park, Luma Grothe, Aishwarya Rai, Marie Bochet alebo Duckie Thot.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Just Jared Jr. (@justjaredjr),

Z prvých radov ich sledovali hviezdy ako Naomi Campbell, Olga Kurylenko, Louise Bourgoin, Estelle Lefebure, Sonia Rolland alebo Tina Kunakey.

40-členný orchester

Prvýkrát v histórii Le Defilé bola prehliadka sprevádzaná živou hudbou. Orchester zložený zo 40 hudobníkov, ktorí boli rozmiestnení medzi divákmi v hľadisku, riadil renomovaný skladateľ elektronickej hudby Thomas Roussel. Hudobný program bol zložený z interpretácie moderných skladieb hraných klasickým štýlom inšpirovaný parížsku históriou.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Gene Chang @ LA Fashion PR (@lafashionpr),

66 štýlov pre každú ženu

Priamo na móle sa mohli zákazníčky značky inšpirovať celkovo 66 štýlmi líčenia. Globálna make-up artistka Val Garland so svojím 29-členným tímom vytvorila modelkám na mieru líčenie, ktoré poteší každú ženu, bez ohľadu na vek alebo farbu pleti. Svetový vlasový mág Stephane LANCIEN sa zase so svojimi 34 spolupracovníkmi postaral o všetky účesy.

Pri príprave tohtoročného Le defilé spolupracovala značka L'Oréal Paris s ikonickým módnymi domami
a tiež s výberom veľmi talentovaných začínajúcich návrhárov. Na móle sa tak objavili modely od: AMI, Atlein, Balmain, Cédric Charlier, Dries Van Noten, Elie Saab, Etudes, Giambattista Valli, Karl Lagerfeld, Kochi, Nicolas Lecourt Mansion, Olivier Theyskens a rokh.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa HELLO! Canada Magazine (@hellocanadamag),

Tohtoročný Le defilé v číslach

  • 3. ročník v histórii
  • Účasť 32 tvárí značky L'Oréal Paris
  • 13 spolupracujúcich návrhárov
  • Vysielanie naživo do viac ako 40 krajín sveta

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 04:13