shutterstock.com
StoryEditor

Skutočný život začína až po štyridsiatke! Rýchly návod, ako byť očarujúca v tomto veku

08.09.2019, 12:30
Krása a móda
Nezúfajte, prežívate druhých dvadsať. Viete, aká je vaša najväčšia výhoda? Už viete, čo od života očakávate!

Pristihli ste sa už pri tom, že na seba vôbec nemyslíte? Všetkým naokolo vychádzate v ústrety a robíte im servis s vyplazeným jazykom a potom večer ako bez duše sedíte na gauči pred televízorom a premýšľate, čo všetko ste si opäť raz nedopriali. Ak ste sa v týchto riadkoch našli, STOP! Naučíme vás myslieť viac na seba.

Pripomeňte si, aká ste boli báječná, úspešná a obdivovaná a že ste sa ani trochu nezmenili, len tvár vám zdobia vrásky a konfekčná veľkosť je už iná ako v dvadsiatich. To, čo vám chýba pri pohľade do zrkadla, je vaše sebavedomie. Nebuďte na seba zbytočne prísna, poradíme vám, ako si sebavedomie zvýšiť už za jeden týždeň. Spíšte si, čo od seba očakávate, po čom túžite. Vaše priania na papieriku vám určite pomôžu a časom si ich môžete skontrolovať.

Toto je náš SOS návod na rýchlu zmenu:

Do minúty

  1. Nikomu tak nepristane červený rúž ako ženám po štyridsiatke. Zabudnite na perleťové lesky a ružové odtiene, červená z vás urobí osudovú ženu. Je to trochu trúfalé, ale červený rúž môže byť niečo ako šperk. Pomôže aj rozjasňovač pod očí, ešte XXL riasenka a červeň na líčka a premeníte sa v sebaistú krásku.
  2. Pár kvapiek obľúbeného parfumu nežne podčiarkne vašu osobnosť. Ale pozor, aby ste to neprehnali. Najlepší trik – streknite do vzduchu a prejdite vonným obláčikom. Vôňa vo vlasoch vydrží najdlhšie a je intenzívna, rovnako ako na pulzujúcich miestach - krk, zápästie, lakte…
  3. Muži milujú nohy v lodičkách na štíhlych a elegantných opätkoch. Pri správne zvolenej dĺžky sukne sa vám najrýchlejšie zvýši sebavedomie. Stačí len pár minút pred zrkadlom a ste za dámu!

Do zajtra

  1. Hovorí sa, že minúty „naspané“ do polnoci slúžia pre zdravie a krásu. Tak si ich doprajte aspoň občas čo najviac. Veď v telke aj tak nič poriadne nedávajú a knihu môžete občas čítať aj v MHD.
  2. Nebráňte sa milovaniu. Rozžiari vám oči i pleť hormónom šťastia a zlepší pocit zo samej seba. Keď bude stáť za to, celý deň vám nezmizne úsmev na perách. Odporúčame najmä ranný sex, po ktorom budete cítiť prílev energie.
  3. Platí staré známe, že vlasy sú koruna krásy, špeciálny olej a sérum na zlepšenie kvality robí hotové zázraky. Oholené nohy sú opticky štíhlejšie a muži milujú našu jemnú pokožku. Keď k tomu pridáte aj sexi spodnú bielizeň, zdvihne vám nielen sebavedomie, ale aj vnady…

Do týždňa

  1. Keď otvoríte internet, zistíte, že niektoré siete s čerstvými šťavami či bio produktmi ponúkajú očistnú kúru. Pripravia vám špeciálne šťavy na tri dni s presne vypočítanou nutričnou hodnotou, aby vaše telo nestrádalo, ale naopak, dostalo vitamínovú a výživovú bombu, no zároveň nezaťažilo organizmus. Možno tie tri dni nebudete cítiť prílev energie, ale ten pocit, keď sa pozriete do zrkadla, stojí za to. Vylepší sa vám pleť, rozžiaria oči a upravia chute. Ľahučko môžete prejsť na striedmejšie a zdravšie pokrmy. Telo si to priam vyžiada.
  2. Tie, ktoré už začali, vedia, že beh je droga. A pre vaše srdce, nohy a zadok neexistuje nič lepšie! Adrenalín vyplavený do organizmu pohybom zaistí dobrý pocit zo samej seba, zvýši váš sexepíl a dodá očiam iskru a lícam červeň.
  3. Mikádo, ofina, asymetrické strihy, spletené vrkoče, čelenky – v móde je všetko, čo vám pristane. Raz do mesiaca si účes nechajte upraviť od kaderníka. Skôr, ako od neho odídete, vymámte dobré tipy, aby sa vaše vlasy leskli zdravím.
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
18. apríl 2024 06:38