shutterstock.com
StoryEditor

Vybrali sme pre vás šesť najkrajších júlových outfitov známych Sloveniek. Ktorý sa vám páči najviac?

05.08.2019, 17:00
Krása a móda
O tom, že sú Slovensky najkrajšie ženy na svete niet pochýb. Presvedčia vás aj tieto fotky známych krások, ktoré presne vedia, čo sa teraz nosí.

Ivana Gáborik @iversanns

O tom, že má Ivana zmysel pre módu a je jednou z najštýlovejších Sloveniek sa ani nemusíme rozprávať. To, že sleduje módne trendy potvrdil aj jej outfit, v ktorom si užívala koncert skupiny I.M.T. Smile v Banskej Štiavnici. Na fotke môžete vidieť hneď niekoľko trendy kúskov tejto sezóny: zvierací motív, "cyklistické" legíny a náhrdelník z mušličiek.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

The most romantic town in Slovakia??Banská Štiavnica

Príspevok, ktorý zdieľa ⠀Ivana Gaborik (@iversanns),

Andrea Verešová @andreaveresovaoffical

Nádherná modelka Andrea sa svojou krásnou figúrou pýši naozaj veľmi často a my sa jej ani nečudujeme. Svoju udržiavanú postavu predviedla aj na dovolenke, kde vsadila na dlhé šaty s tigrovaným motívom, ktorý je teraz veľmi trendy.

Kveta Horváthová @kvetkah

Známa moderátorka si nedávno užívala letnú dovolenku v Grécku. Tam ukázala, že taktiež ovláda najnovšie módne trendy. Výrazný a neprehliadnuteľný outfit doplnila o štýlovú veľkú sponku do vlasov, ktorá je momentálne v kurze.

Miriam Kalisová @miriam.kalisova

Ďalšia známa moderátorka si taktiež užívala leto, tentokrát v nádhernom romantickom Taliansku. Miriam je vždy štýlová a krásna a to aj na tejto fotke, kde vidno, že taktiež sleduje, čo je nové vo svete módy. Vzorovaná šatka vo vlasoch je jedným z TOP vlasových trendov tejto sezóny a moderátorke naozaj pristane.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

..akožeee..môžeme si my zájsť na čajíček (lebo aj tu prší)..a po pol hodine sa mi partička začne chichotať, že tie holuby ma prenasledujú ??? ??‍♀️???.. a ja celá v šoku, že kde..a ony si takto nado mnou vysedávajú a hrkútajú??‍♀️????‍♀️??? ..toto nevymyslíš, to je život..alebo vtípky tam niekoho hore? ??? ..ja vám vravím, v živote sa nič nedeje náhodne... to si len my myslíme, že vieme niečo ovplyvniť ??? ..a hen..utekáš pred holubmi? Nah!!! ???? . . #sHolubmiVPatach #dovcaSRodinou #mojZivotS? #loved #ajKedPrsiNamToNeva #mameSeba #kedNedovolisAbySvetPrestalBytGombicka #usmejSaMatka? #LeboNicNieJeDolezitejsieAkoCititSaDobre #bodka

Príspevok, ktorý zdieľa Miriam Kalisová (@miriam.kalisova),

Mária Zelinová @mariazelinova

Slovenská modelka a moderátorka ukázala, že štýlovo a sviežo sa dá obliecť aj doslova za pár eur. Takýto popis pridala k fotografii na Instagrame: ,,Zo srandy som si objednala šaty z Číny za 12€ a odpadla som. Síce som si počkala 30 dní, ale sú super." Čo poviete?

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Zo srandy som si objednala saty z Ciny za 12€ a odpadla som ? Sice som si pockala 30 dni, ale su super ??‍♀️

Príspevok, ktorý zdieľa Majka Zelin (@mariazelinova),

Soňa Skoncová @sonaskoncova

Náš rebríček uzatvárame touto prekrásnou modelkou. Soňa si užívala dovolenku na Kréte a tieto letné šaty na štýl boho jej naozaj veľmi pristali. Ukázala tak, že dokáže zaujať aj v jednoduchých, no pritom očarujúcich dlhých šatách.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Hello Sun, I just love your golden hour? and also I’m in love with my super cute boho dress from the shopping master @myway.ooo by @kituska

Príspevok, ktorý zdieľa SONA SKONCOVA (@sonaskoncova),

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 00:15