shutterstock.com
StoryEditor

Tieto známe ženy sa nesnažia zmeniť a zakryť, čo im príroda nadelila. A sú krásne aj tak!

12.07.2019, 14:00
Krása a móda
Dokonalosť je nudná a honba za ňou zbytočná a márnivá. Urobte z nedokonalosti výsadu

Gisele Bündchen
Ak si myslíte, že topmodelkou sa môžete stať iba s malým noštekom mierne dohora, mýlite sa. Jedna z najlepšie platených modeliek, Brazílčanka s nemeckými koreňmi a bývalá priateľka Leonarda DiCapria, má výrazný, mierne orlí nos.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

✨✨ @vivaraonline✨✨#Vivara

Príspevok, ktorý zdieľa Gisele Bündchen (@gisele),

Vanessa Paradis
Pri vyslovení jej mena si každý okamžite vybaví jej veľkú medzeru medzi zubami. Niekto by to riešil strojčekom, ona to však neriešila vôbec a dobre urobila, pretože práve vďaka tomu sa stal jej look ikonickým.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

#vanessaparadis #beauty #paris #model #singer #france #frenchgirl #chanel #karllagerfeld #love

Príspevok, ktorý zdieľa Vanessa Paradis, fan page. (@vanessaparadis__),

Winnie Harlow
Vitiligo je porucha tvorby pigmentu, pri ktorej sa tvoria biele mapy na koži. Keď sa to stane beloške, nie je to až také dramatické a viditeľné. Ale keď touto chorobou trpí černoška... Chantelle však nič nemaskuje a od ostatných modeliek sa líši práve vďaka zvláštnej kresbe okolo úst. Aj tak je krásna, čo poviete?

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Flower Bomb Fotoshoot ?

Príspevok, ktorý zdieľa ♔Jamaican Canadian♔ (@winnieharlow),

Jennifer Lopez
Jej „macatý“ zadok pozná snáď každý. Je veľký a guľatý, no veľmi sexi a asi žiaden chlap nepovie, že by sa mu nepáčila aj s ním. Radšej ako vyvíjať nadľudské výkony, aby z neho zhodila, sa naučila s ním žiť a urobila z neho svoju značku.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

December 2018 @instylemagazine

Príspevok, ktorý zdieľa Jennifer Lopez (@jlo),

Adele
Speváčka, ktorá sa vo veľmi mladom veku stala divou. Jej bucľatú postavu nikto nikdy neriešil a bez kíl navyše by to už nebola ona. Je však obdarená nenapodobiteľným hlasom, veľmi peknou tvárou a obrovskou charizmou, vďaka ktorej tie kilá skrátka ani nevidíte.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

NY / Rehearsals / Nov 16

Príspevok, ktorý zdieľa Adele (@adele),

Keira Knightley
Veľké prsia sú vec, ktorú chce mať väčšina žien, a ak ich nemajú, dajú si ich zväčšiť. Nie len hviezdy, ale aj obyčajné ženy. Slávna herečka a tvár značky Chanel je však dôkazom toho, že sexi môžeme byť aj s chlapčenským hrudníkom. Veselo nosí výstrihy a zo svojich nuliek evidentne nemá „stavy“.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Keira as Rachael Morgan in “The aftermath”? #keiraknightley

Príspevok, ktorý zdieľa Keira Knightley ♛ (@keira_knightley_star),

Thando Hopa
Občas sa príroda riadne vyblázni a narodí sa černoch bez pigmentu. Taká je aj juhoafrická modelka Thando Hopa, ktorá, aj keď je albínka, o ponuky nemá núdzu. Má krásnu postavu a pekné črty tváre, ak by však mala čiernu pleť, pravdepodobne by sa takou úspešnou nikdy nestala.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

When i think of "powerful" women, the words that resonate are not domination, abuse, oppression and prejudice. It's not that women are incapable of imitating or assuming behaviors that abuse power within social structures. It's that I choose, as a woman, to redefine what power means to me when I affirm it for myself and for another. When I speak of powerful women, i affirm power that carries a humanist approach to the world and it is everything that propels us closer to equality than further away from it. It is a life affirming power. Photographer: @elsa_niemoller #photograpy#activist#activism#fashion#writer#diversity#inclusion#representaion#feminist#feminism#art#albinism#blackgirlmagic#iamenough#model#actress#southafrica#afro#kinkyhair#naturalhair#authenticity#thoughtleader#narratives#change#storyteller#representationmatters#MYBODYPOLITICS

Príspevok, ktorý zdieľa Thando Hopa (@thandohopa),

Meryl Streep
Vyšší vek asi ťažko považovať za chybu krásy, no v dnešnom svete, ktorému vládne kult mladosti, sa z odstraňovania vrások a farbenia šedín stala rutina. Nájdu sa však aj ženy, ktoré starnú prirodzene s istou noblesou a za svoj vek sa nehanbia. Pretože vedia, že zápas s časom sa aj tak vyhrať nedá.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

The great gift of humans is that we have the power of empathy. ?

Príspevok, ktorý zdieľa Meryl Streep (@merylstreep),

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
16. apríl 2024 11:20