Katka Kincelová
StoryEditor

Prečítajte si, čo na nás, ženách, najviac obdivujú známi slovenskí muži

21.06.2019, 16:15
Krása a móda
Nerobili tajnosti a povedali to na rovinu. To, kedy sme v ich očiach atraktívne, čo ich na nás fascinuje, ale aj to, za čo si skutočne zaslúžime obdiv mužov. A toho vôbec nie je málo!

Roman Poláčik, herec (30)
Príťažlivá je pre mňa žena, ktorá vie variť, šoférovať a popri tom je samostatná a cieľavedomá.
Som vďačný, že vďaka ženám máme my muži oveľa väčší životný priestor („tam to určite zaparkuješ“), dlhší deň („o päť minút som hotová“), alebo nádej ako takú a novú definíciu slova NIČ („čestné slovo, že si už nič nekúpim“) :-).
Závidím vám, že hoci ja dokážem robiť štyri veci naraz, vy ženy toho zvládnete oveľa viac. Nedbal by som dostať takú vlastnosť do vienka.
Obdivujem, že aj napriek nežnosti dokážete byť silné a to je v podstate energia potrebná pre pol zemegule. Tou druhou sme my a to znamená, že jeden druhého predsa len potrebujeme. Keď som videl dokument o pôrode, jednoznačne som usúdil, že toto dokáže iba žena. Mužom zostáva iba poďakovať vám a prírode, že to takto pekne a spravodlivo rozdelila.

Roman Juraško, moderátor (40)
Atraktivita ženy vo veľkej miere závisí od muža. Každému z nás sa páči niečo iné. Niekto podľahne fyzickej príťažlivosti, iný dáva prednosť duševnej stránke, dôležitý je intelekt aj humor. A v čom sa líšime? Údajne v zmysle pre orientáciu :-). A teraz vážne. Ženy dávajú na svoje pocity, viac sa o všetkom rozprávajú a popritom dokážu riešiť hneď niekoľko vecí naraz. Asi to vychádza aj z histórie, že my muži sme priamočiarejší a v rozhodnutiach ráznejší. Často sme zameraní výhradne na svoj úspech, chceme v živote dosiahnuť veľké veci. Niekedy si ideme za svojím až priveľmi agresívnym spôsobom. Preto by som všetkým (NÁM) mužom doprial viac ženskej empatie a jemnosti. Mohlo by to mať za následok menej konfliktov vo svete.

Roman Juraško archív R.J.

Martin Korbelič, šéfkuchár (44)
Vy ženy dokážete byť nádherne očarujúce, máte mnoho vizuálov. Vaša rozhľadenosť je niekedy úžasná rovnako ako „multitasking“, ktorým oplývate. Je až neuveriteľné, koľko vecí dokážete zvládnuť. Zároveň si obdiv nás mužov zaslúžite za rozvahu, s akou riešite náročné situácie, nepodliehate panike a často konáte s chladnejšou hlavou. A povedzme si na rovinu. Nekonečné debaty s kamarátkou, hodiny strávené a kilometre nachodené počas nakupovania, to tiež dokáže len vy :-). Ak by však príroda fungovala tak, že by sme rodili aj my muži, verte, nezvládli by sme to. Pôrod je neuveriteľná odvaha a obrovská sila!

Martin Korbelič archív M.K.

Michal Sabo, moderátor (36)
Fandím každej zdravo sebavedomej žene. Takej, ktorá sa nedá zahnať do kúta prvou vetou. Takej, ktorá keď prehovorí, počúvam do konca. Takej, ktorá nepotrebuje prešpekulovaný styling na to, aby si ju okolie všimlo. No zo všetkého najviac fandím ženám, ktoré držia spolu a navzájom sa podporujú. Ani v dobe, keď stále bojujete o rovnosť šancí a pravidiel s mužmi, v dobe emancipovanej, nie je pravidlom, že ženy vždy držia stranu iným ženám. Preto je pre mňa atraktívna prítomnosť takejto silnej ženskej energie. Zároveň ma fascinuje, koľko toho dokážu ženy stihnúť. Najmä, keď sa nestarajú iba o seba, ale aj o muža, deti, mačku, rybku, psa. Som úprimne presvedčený o tom, že ženský deň musí mať viac hodín než ten mužský. A že to ešte neprasklo, to je jednoducho iba najstráženejšie tajomstvo tejto planéty.

Michal Sabo archív Evita magazín

​Chcel by som disponovať multifunkčnosťou niektorých žien, najmä ráno, keď si pravidelne odriekam: „Vytiahni zo skrinky misku. Keď vytiahneš misku, z druhej skrinky vytiahni vločky. Keď vytiahneš vločky, daj zohriať vodu. Keď zohreješ vodu, zalej vločky. A tak ďalej...“ A Boh chráň toho, kto ma vyruší, lebo vtedy musím ísť od úplného začiatku. Kým ja som ráno ako jednobunkovec, napríklad moja sestra vstane, bam, bam, bam a raňajky sú hotové. Nerozumiem tomu. Naozaj nie. Obdivujem nielen vašu rozvahu, keďže my muži sme občas ako zážihové motory. A hrdinkou je pre mňa každá žena, ktorá na svet privedie dieťa prirodzenou cestou, bez medikácie.

Lukáš Adamec, spevák (32)
Nemusím romanticky klamať a popierať, že prvé, čo si na žene všimnem a čo ju v mojich očiach robí atraktívnou je vzhľad. Potom je to už na povahe a na tom, ako a či vôbec viete so svojou ženskosťou pracovať. Čo však skutočne na nežnom pohlaví obdivujem je, ako dokážete byť kamarátkami a aj súperkami zároveň. Je to niečo úžasné, pre mňa milé a v podstate aj trošku smutné. Poznám totiž len málo žien, ktoré „nesúperia“. Napriek tomu som sa však nikdy nezamýšľal nad tým, ktorú ženskú vlastnosť by som chcel mať. Som rád mužom i so svojimi dobrými aj zlými vlastnosťami. Aj keď... starostlivé ruky ženy a matky nijaký muž (česť výnimkám) nenahradí.

Lukáš Adamec archív L.A.

Laci Strike, tanečník a choreograf (45)
Atraktívnou robí ženu práve to, s čím možno ani vy nerátate. Myslím, že je to o osobnosti a vyrovnanosti s tým, aké ste.
Trpezlivosť, hlavne keď sa žena stane mamou, tak presne tú na vás treba obdivovať. Máte titánové nervy, dokážete robiť niekoľko vecí naraz, a to je pre mužov naozaj nepochopiteľné. Klobúk dolu pred každou ženou, ktorá privedie na svet dieťa. Pôrod naozaj dokážete zvládnuť len vy! Rafinovane a veľmi efektívne nás mužov viete postupne dotlačiť k tomu, čo chcete. „Ťukesmi“ zľava sprava a zrazu sa pristihneme, že robíme niečo, čo sme pôvodne robiť nechceli :-). Odchýlky v zmýšľaní vyvolávajú medzi mužom a ženou istý druh „iskrenia“ . A v konečnom dôsledku je celkom fajn, že sme odlišní. Život s vami nás baví o to viac!

Laci Strike archív L.S.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
16. apríl 2024 15:34