shutterstock.com
StoryEditor

Plavky 2019: TOTO sa bude nosiť

24.05.2019, 09:30
Krása a móda
Aj keď to vonku na kúpanie ešte nevyzerá, leto sa nezadržateľne blíži a je dosť možné, že z chladnejších dní sa prehupneme rovno do tropického počasia. Mali by ste sa teda pripraviť! Aké plavky budú tento rok hitom sezóny?

METALICKÉ

Metalické farby určite áno a stále "fičia" aj celé plavky. Táto kombinácia, navyše s hlbokým výstrihom, je absolútne sexi! 

NEÓN 

Ako sme už avizovali, neón sa vrátil v plnej sile. A plavky ho veru znesú! Kamaráti sa s opáleným telom aj retro strihmi. 

RETRO A JEDNODUCHOSŤ

Vysoko vykrojené nohavičky a úplne  jednoduchá podprsenka s kosticami bez výstuže - to si môže dovoliť iba málokto (na obrázku je topmodelka Miška Kocianová), ale ak máte dobrú postavu, choďte do toho, pretože to je brutálne sexi! Obchody sú momentálne plné práve takýchto "obyčajných strihov".

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

?

Príspevok, ktorý zdieľa Michaela Kocianova (@michaelakocianova),

ŽUPANY A KLASIKA

Ak milujete klasické trojuholníkové bikiny, smelo do toho - tie nikdy nevyjdú z módy. Klasické čierne, ale aj farebné, ako má na obrázku Andrea Verešová sú klasika, ktorá ak niekomu pristane, nie je o čom. Hitom tejto sezóny sú župany na plavky. Trošku nás chránia pred slniečkom, sú krásne a keď čakáte v rade na langoš, nevidí každý detailne váš zadok :o)

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 03:49