topánkypexels.com
StoryEditor

Poznáte sa ako svoje topánky? Známa štylistka odhadne vašu povahu aj z lodičiek!

05.03.2019, 14:43
Krása a móda
Podľa hollywoodskej štylistky Kathy Kelady môže obľúbená obuv vypovedať MNOHO O VAŠEJ POVAHE. Presvedčte sa sami.

MOKASÍNY

Či už v práci, alebo vo vzťahoch - dá sa na vás vždy spoľahnúť. „Ste disciplinovaní a to vyžadujete aj od druhých, čo môže byť aj kameňom úrazu. Nie všetci sú totiž takí poctiví a puntičkárski ako vy,“ vraví Kelada.

Náš tip: Vašou prednosťou je úprimnosť. Nie ste typ, ktorý sa pretvaruje alebo ťahá niekomu popod nos medové motúzy. Ste oddané partnerky, priateľky aj zamestnankyne. Buďte za to vďačné, prináša vám to body navyše.

 

ČIŽMY

„Sú sexy a ukazujú vaše sebavedomie,“ domnieva sa expertka Kathy Kelada a dodáva, že majiteľky vysokých aj nízky ch čižiem sú zábavné, vtipné, otvorené a v spoločnosti nepokazia žiadnu zábavu.

Náš tip: Vysoké čižmy zdôrazňujú sexi krivky a ženskosť. Nemusíte mať už výrazný mejkap, zjemnite správanie aj šatník.

 

VIBRAMKY

Patríte k ľuďom, ktorí stoja nohami pevne na zemi. A pred srdcom dávate prednosť rozumu. „To má za následok, že premýšľate každý krok, ktorý urobíte. V práci to funguje, ale čo v láske? Tam je potrebné popustiť uzdu fantázii a spontánnym nápadom,“ hovorí Kelada.

Náš tip: Život nebeží podľa šablóny. Sú situácie, ktoré vás zaskočia. Skús te raz reagovať podľa momentálneho pocitu. Intuícia vás nikdy nesklame.

LODIČKY

Ženy, ktoré nosia lodičky na vysokom podpätku, vyzerajú trochu ako potvory. Ale zdanie klame.

„V skutočnosti sú to otvorené bytosti so zmyslom pre krásu. Rady sa obklopujú peknými vecami aj ľuďmi a nie všetko, čo nosia, je z drahých, značkových obchodov. Vkus sa predsa nedá kúpiť,“ hovorí Kelada.

Náš tip: Ste otvorené a ochotné aj na malý hriech. Kým nejakú ponuku prijmete, poriadne si to rozmyslite. Nie všetky totiž môžu byť výhodné…

 

TENISKY

Ste živou reklamou na zvládanie viacerých vecí naraz. „Tajomstvo vášho úspechu tkvie v tom, že presne viete, čo chcete. A idete si za tým. Vďaka svojmu organizačnému talentu si dokážete deň naplánovať tak, aby ste všetko stihli, ako potrebujete,“ hovorí Kathy Keleda.

Náš tip: Občas vypnite. Nezabudnite, že na množstvo geniálnych nápadov prišli ľudia pri skúmaní okolia. Vyskúšajte to tiež.

 

ČLENKOVÉ TOPÁNKY

Noha v nich obutá sa podobá na kačaciu a presne to vystihuje aj vašu povahu. Ste ako kačka , ktorá úzkostlivo chráni svojich potomkov. „Za svojich blízkych sa dokážete biť do posledného pierka. S vami sa všetci cítia v bezpečí,“ smeje sa štylistka Kelada a dodáva, že tento typ topánok s vyšším opätkom nosia sebavedomé ženy s podrezaným jazykom.

Náš tip: Buďte blízkym oporou, ale neberte si ich problémy na seba.

BALERÍNKY

Prednosťou žien, ktoré milujú túto obuv, je pracovitosť. „Sú starostlivé, svedomité a všetko robia na sto percent. Bez nich by mnoho pracovných projektov skrachovalo,“ hovorí expertka.

Náš tip: Nebuďte zbytočne skromné. Keď budete neustále v úzadí, smotanu namiesto vás zlížu iní.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
17. apríl 2024 17:22