Ilustračné fotounsplash.com
StoryEditor

Otestujte sa a zistite, čo o vás prezrádza tvar vašich nechtov

04.01.2018, 10:56
Krása a móda
Chcete vedieť, čo o vás prezrádza tvar vašich nechtov? Urobte si s nami nasledujúci test.

Test nechtov facebook.com

Tvar č. 1 – Sebavedomie z vás priam vyžaruje. Okolie vás občas vníma ako tvrdohlavého človeka. A má pravdu! Nebojíte sa povedať, čo si myslíte, rovnako si za svojím stojíte až príliš.

Tvar č. 2Ste veľmi pokojná osoba, ktorá často urovnáva nezhody medzi kamarátkami a rodinou. Pre veľa ľudí ste bútľavou vŕbou, ktorá si vždy vypočuje ich problémy.

Tvar č. 3Snažíte sa vychádzať s každým, aj keď je to občas veľmi ťažké. Ľudia vás považujú za veľkú „pohoďáčku“, avšak vy ste pritom veľmi citlivá a zraniteľná.

Tvar č. 4Ste veľmi temperamentný človek, ktorý sa snaží udržať svoje pocity a nálady na uzde. Nemáte problém s nezaujímavými pracovnými povinnosťami, avšak neschopný kolektív vás dokáže rozčúliť behom minúty.

Tvar č. 5Vašou dominantnou vlastnosťou je tvrdohlavosť. Našťastie, ju však viete skvele využiť. A to hlavne v práci, kde všetko dotiahnete do úspešného konca.

Tvar č. 6Vďaka vašej kreativite a otvorenému pohľadu na život si dokážete užiť aj tú najdrobnejšiu radosť. Jediné, čo vám robí problém, je výjsť s ľuďmi, ktorí dávajú prednosť logike a racionálnemu uvažovaniu.

Tvar č. 7Ste perfekcionistka a všetci to o vás vedia. Väčšinou sa ale staráte len o svoje. Kritizovanie druhých je vám cudzie.

Tvar č. 8Vaša láska k prírode ovplyvňuje celý váš život. Ste veľmi trpezlivá a aktívna.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 12:50