Ján Zemiar
StoryEditor

Známe tváre vytiahli tie najlepšie outifty. Inšpirujete sa?

20.10.2017, 09:00
Krása a móda
Keď ide o spoločenské podujatie, naše známe tváre sa vždy náležite vyobliekajú. A keď ide o najväčšie módne podujatie na Slovensku, dajú si na svojom výzore obzvlášť záležať.

V Bratislave sa tento týždeň koná módne podujatie Fashion LIVE! To sprístupňuje slovenskú a svetovú módu širokej verejnosti vďaka kolekciám ostrieľaných módnych návrhárov, ale aj nádejných mladých talentov. Počas troch prehliadkových dní, ktoré sa už tradične konajú v priestoroch Starej tržnice, si milovníci módy môžu vychutnať niekoľko prehliadok denne. Na mieste si môžu zároveň zakúpiť modely od svojich obľúbených dizajnérov v dizajnérskych showroomoch.

Na otváracom evente, ktorý priniesol premiéru najnovšej kolekcie uznávaného českého dizajnéra Jakuba Polanku.

Toto najväčšie módne podujatie si nenechali ujsť ani známe tváre slovenského šoubiznisu, ktoré sa náležite vyobliekali. V našej galérii nájdete tenistku Dominiku Cibulkovú, modelky Luciu Hablovičovú, Veroniku Vágner Husárovú, Barboru Franekovú, sestry Heribanové, módneho návrhára Borisa Hanečku, riaditeľku súťaže krásy Karolínu Chomistekovú, herečku Luciu Hurajovú či komunikačnú expertku Silviu Kušnírovú. Inšpirujte sa ich outfitmi.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 02:30