Modely, ktoré nosila Dominique Swainová ako Lolita v spracovaní z roku 1997, boli rovnako provokatívne a ikonické ako samotný príbeh. Volániky, kvetinové vzory, krátke topy s odhalenými ramenami, červený rúž aj roztomilé slnečné okuliare až nápadne pripomínajú to, čo frčí dnes. Navyše stoja vo vizuálne silnom kontraste s konzervatívnymi oblekmi Humberta Humberta (Jeremy Irons).Youtube
StoryEditor

Vyskúšajte módu zo štýlových letných filmov! Veľmi šik sú klobúky aj odhalené ramená

09.08.2017, 16:15
Krása a móda
Autor:
idnes.cz
Keď majú filmoví kostyméri príležitosť sa vyblázniť, vznikajú kultové diela. Móda dokáže ovplyvniť celé vyznenie filmu, dotvoriť charaktery jeho hrdinov a hrdiniek, prispieť k tomu, aby si ho diváci lepšie zapamätali. Modely, ktoré nosila Dominique Swainová ako Lolita v spracovaní z roku 1997, boli rovnako provokatívne a ikonické ako samotný príbeh. Volániky, kvetinové vzory, krátke topy s odhalenými ramenami, červený rúž aj roztomilé slnečné okuliare až nápadne pripomínajú to, čo frčí dnes. Navyše stoja vo vizuálne silnom kontraste s konzervatívnymi oblekmi Humberta Humberta (Jeremy Irons).

Modely, ktoré nosila Dominique Swainová ako Lolita v spracovaní z roku 1997, boli rovnako provokatívne a ikonické ako samotný príbeh. Volániky, kvetinové vzory, krátke topy s odhalenými ramenami, červený rúž aj roztomilé slnečné okuliare až nápadne pripomínajú to, čo frčí dnes. Navyše stoja vo vizuálne silnom kontraste s konzervatívnymi oblekmi Humberta Humberta (Jeremy Irons).

Rovnako ako desiatku letných klasik, ktoré podľa iDNES patria medzi tie úplne najštýlovejšie.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 02:59