instagram/michaelakocianova
StoryEditor

Michaela Kocianová - čím Slovenka dobyla svet modelingu?

09.08.2017, 14:05
Krása a móda
Jedna z našich najúspešnejších modeliek popiera všetky fyzikálne zákony. Je ultraštíhla, ako je pre modelky žiadúce, ale je aj obdarená pekným pozadím a najmä veľkým poprsím. Navyše, bez makeupu vyzerá stále ako dievčatko.

Ak ju ešte nepoznáte, je načase! Michaela Kocianová, rodáčka z Trenčína, dnes žijúca v New Yorku je naša najúspešnejšia súčasná modelka a patrí medzi top 50 najúspešnejších svetových topmodeliek!

Ako sa začala jej kariéra? Keď mala 16 rokov, vyhrala súťaž Kenvelo Elite Model Look. Odvtedy si ju začali všímať a oslovovať ju prestížne značky a návrhári ako Vivienne Westwood, Dior, Rochas, Bottega Veneta... Čím je Miša taká výnimočná? Odborníci na krásu tvrdia, že atypickou tvárou so zvláštnym nosom a výraznými lícnymi kosťami. Podľa nás aj štíhlym telom v kombinácii s väčším poprsím. Ako jediná slovenská modelka dostala príležitosť predvádzať na show Victoria´s Secret, čo je pre väčšinu modeliek tá najvyššia méta.

Objavovala sa po boku Leoša Mareša, Filipa Šeba či režiséra Guy Ritchieho, s ktorým vraj prežila krátky románik. Dnes je partnerkou anglického milionára a veľkého fešáka Arrana Yentoba. 

Pozrite sa, ako vyzerá Slovenka s veľmi nevšednou tvárou, ktorá sa dostala do v modelingu tak vysoko, ako málokto pred ňou.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 15:27