shutterstock.com
StoryEditor

10 tipov na leto pre brunetky, vďaka ktorým zasvietite!

05.06.2019, 09:00
Krása a móda
Ste prirodzená brunetka a miestami si pripadáte fádna? Chcete svoju krásu viac rozžiariť a podčiarknuť? Tak čítajte ďalej!

1. Slnko vo vlasoch

Ak sa cítite fádna a nechcete sa farbiť, nechajte si jemne zosvetliť (premelírovať) vlasy len okolo tváre a iba o trošku svetlejšou farbou, ako je vaša. Okamžite vás to omladí a rozsvieti.

2. Obočie

Majte vždy dokonale upravené obočie – hrubšie a vo farbe vlasov a trochu strapaté. Na tenké „čiarky“ zabudnite!

3. Skúste zlato

Ak ste sa ešte po dlhoročnej móde bieleho zlata a striebra nevrátili k jeho normálnej, žltej farbe, bolo by na čase. Na opálenej koži krásne vynikne a vyzerá oveľa luxusnejšie, ako biele. A úplne top je zlato ružové.

4.  Neónová linka alebo marhuľový tieň

Nebojte sa jej, tento rok je to veľmi trendy. Ak ju zladíte s oblečením, vytvoríte tak jedinečný, neprehliadnuteľný efekt. Ak ste modrooká brunetka, skúste marhuľový tieň - táto kombinácia je najviac! 

5. Výrazné pery

Tmavšie ženy sa nemusia obávať výrazných rúžov. Nájdite si tých svojich zopár farieb, ktoré vám proste idú a siahnite po nich vždy, keď sa budete nudiť.

6. Samoopaľovací krém (alebo aspoň bronzer)

Ak sa nestíhate opaľovať a ešte stále ste bledá, skúste použiť kvalitnú samoopaľovaciu kozmetiku. Alebo aspoň krásny bronzer na líca a dekolt!

7. Výrazné farby oblečenia

K snedej koži a jednoduchému mejkapu sa priam pýtajú výrazné farby oblečenia. Zvoľte však len jednu a zlaďte ju s rúžom aj nechtami. 

8. Šampón pre hnedé vlasy

Zvýrazní prirodzenú farbu vlasov, dodá okamžitý lesk a vlasy vďaka nemu pôsobia jednoliato.

9. Kruhy maskujte

Niektoré brunetky majú sklon k tmavým kruhom pod očami. Ak sú ľahšej formy, postačí vám dobrý korektor, ak sú fakt tmavé a výrazné, navštívte niektorú z kliník krásy – tento problém sa dá elegantne vyriešiť.

10. So suchým šampónom opatrne

Najmä na tmavších vlasoch je ho veľmi vidieť, pretože zanecháva biely film a váš look pochová.                                        

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
16. apríl 2024 06:43